Cine este Arabella, femeia care l-a transformat pe Edi Iordănescu radical după relaţia cu Delia

Edi Iordănescu va fi numit duminică selecţionez al echipei naţionale de fotbal a României. Antrenorul este cunoscut pentru viaţa de familie discretă, chiar dacă în urmă cu mai mulţi ani avea renumele de "crai de Dorobanţi" datorită relaţiilor cu mai multe vedete din showbiz.

23 ian. 2022, 10:03
Cine este Arabella, femeia care l-a transformat pe Edi Iordănescu radical după relaţia cu Delia

Din acest motiv, puţini ştiu cine este Arabella Kapitany, cea care l-a făcut pe Edi Iordănescu să o uite pe Delia Matache.

Arabella Kapitany (36 de ani) este jumătatea lui Edi Iordănescu din 2008 şi cea care l-a ajutat să-şi refacă viaţa sentimentală, după relaţia pe care fiul cel mare al lui Anghel Iordănescu a avut-o cu Delia Matache timp de aproape doi ani, potrivit Ziare.com.

Chiar dacă în tinereţe a fost „crai de Dorobanţi”, având mai multe relaţii cu femei din lumea mondenă, Edi Iordănescu a ajuns acum să aibă o viaţă de familie discretă şi o conduită exemplară, după ce a cunoscut-o pe Arabella, cea care i-a devenit şi soţie.

Citeşte şi: Edward Iordănescu, selecţioner la echipa naţională a României. S-a înţeles cu FRF pentru postul refuzat de alţi patru antrenori

Arabella este din Satu Mare, fost model și absolventă de medicină. Ea și Edi au împreună doi copii.

„Ne-am cununat religios în secret, dar bineînţeles că familiile noastre au ştiut. Ne cunoşteam de patru-cinci ani, dar împreună sîntem de vreo trei ani”, a precizat Edi Iordănescu în septembrie 2020 pentru GSP.

Delia Matache și Edi Iordănescu au trăit o poveste de dragoste cu năbădăi, iar îndrăgostiții se potriveau atât de bine, încât toți cei din anturajul lor credeau că aceștia sigur se vor căsători.

Din păcate, idila dintre Delia și Edi Iordănescu s-a sfârșit brusc, în 2006, iar una dintre cauzele despărțirii ar fi fost gelozia antrenorului.

Acest aspect a fost confirmat chiar de declarațiile pe care Edi Iordănescu le-a făcut la scurt timp după despărțirea de artistă. Antrenorul a lansat câteva atacuri subtile la adresa fostei iubite.

„Din partea mea, niciodată nu s-a pus în discuție să ne căsătorim. Nu aș putea să mă însor cu o femeie care are asemenea program și să nu apuc să o văd mai deloc. Mă gândeam cum ar fi stat lucrurile peste câțiva ani dacă rămâneam împreună. Ea se implica foarte mult în ceea ce făcea, încât abia ajungeam să ne vedem“, a spus, la vremea respectivă noul selecționer al naționalei de fotbal a României, potrivit Ziare.com.

Citeşte şi: Edi Iordănescu a spus TOT despre despărțirea de Delia, deși apăruseră zvonuri de nuntă. Reacția acidă a antrenorului: „A vrut să-mi facă în ciudă”