El e bărbatul misterios care îi e alături Alinei Sorescu și o ajută cu orice, după despărțirea de Alexandru Ciucu. Primele imagini, cum au fost surprinși împreună – FOTO

Alina Sorescu este în plin proces de divorţ cu Alexandru Ciucu, dar încearcă să-şi continue viaţa în condiţii cât mai normale. Recent, artista a fost susprinsă alături de singurul bărabat din viaţa ei care nu a dezamăgit-o.

18 nov. 2022, 11:47
El e bărbatul misterios care îi e alături Alinei Sorescu și o ajută cu orice, după despărțirea de Alexandru Ciucu. Primele imagini, cum au fost surprinși împreună – FOTO
Cine este bărbatul care este alături de Alina Sorescu după divorţ. Prima reacţie a artistei

Cine este bărbatul care este alături de Alina Sorescu după divorţ. Artista a fost surpinsă de SpyNews alături de una dintre cele mai importante persoane din viața ei. De când s-a separat de tatăl fetițelor ei, Alina Sorescu l-a avut aproape, necondiționat, pe tatăl ei, Gabi Sorescu.

Citeşte şi: Momente teribile pentru Alina Sorescu. Luptă nemiloasă pentru custodie cu Alexandru Ciucu

Cei doi au mers recent la o bancă, unde Alina Sorescu, extrem de agitată, a fost calmată de tatăl ei, care a mângâiat-o părinteşte! Ulterior, cei doi s-au îndreptat spre mașină, iar tatăl vedetei a fost cel care s-a urcat la volan.

 

Citeşte şi: Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu după divorţ. Ce spune de o nouă relaţie: „Iau mereu partea bună a lucrurilor”

Alina Sorescu a mărturisit recent că trece printr-o perioadă sensibilă și că momentan nu se gândește să își refacă viața. „‘Vreau să mă concentrez pe ceea ce este în prezent, pe viitor și vreau să iau mereu partea bună a lucrurilor. Este o perioadă sensibilă prin care încă trec acum, o perioadă care va mai dura, așa că vom mai vedea. Nu, nu e cazul ( n.r. – o nouă relație), cel puțin deocamdată nu este cazul. Nu mă gândesc la asta și sunt extrem de categorică”, a declarat Alina Sorescu la Antena Stars.