Cine este Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte. Șatena a recunoscut relația: „Nu e nimic de ascuns”

Cine este Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte. Nepotul lui nea Mărin a trăit o relație de dragoste cu Theo Rose, însă relația lor s-a încheiat după ce artista s-a îndrăgostit de Anghel Damian, cu care va avea un copil în curând.

23 mart. 2023, 17:38

Cine este Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte. Tânăra este extrem de cunoscută pe rețelele sociale, acolo unde își desfășoară activitatea. Într-un interviu, tânăra a vorbit despre relația ei de iubire pe care o trăiește alături de fostul iubit a lui Theo Rose.

Citește și: FOTO Alex Leonte are o nouă iubită? Cine este tânăra care îi seamănă leit lui Theo Rose

Totul e bine, nu vreau să fac un subiect despre chestia asta. Pentru tot îmi fac timp, astfel încât să am de toate în viața mea. Nu cred că s-a ascuns nimeni, nici în trecut, nici în prezent, asta e toată chestia, vreau să avem și momente doar pentru noi. Ce aleg să ofer, nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns, dar e bine. Nu cred că are legătură cu asta (n.r. – că Alex Leonte este persoană publică), e vorba de a păstra anumite momente pentru mine și, în general, nu se ascunde absolut nimeni.

Vreau să pun accent pe ceea ce fac, mai mult decât orice altceva. Realitatea și viața pe care o avem fac parte din ceea ce suntem, nu mă ascund că nu am de ce, dar mai răruț, că e mai drăguț”, a spus Manuela Lupașcu la Antena Stars.

Cine e Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte

Manuela Lupașcu e unul dintre cei mai de succes influenceri din România. Are peste 77.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează zilnic. „Nu este nimic gratis, chiar și postările noastre vin la un cost. Noi dăm mai departe din banii pe care îi primim. Sunt fotografi, studiouri pe care trebuie să le plătim, plus timpul, costă cel mai mult. Cred că, cumva, sunt ore bune. Dacă stau să mă uit pe telefon, cred că acolo se văd cel mai mult, undeva la 6 ore. Sunt cele pe care eu le petrec pe contul meu, dar și pe alte conturi pentru a găsi inspirația necesară.

Foarte multe din colegele mele s-au mutat și pe partea de TV, însă cred că trebuie să-ți găsești cumva formatul care să ți se potrivească. În cazul meu a fost vorba de plictiseală, aveam mult timp liber la dispoziție și am început să-mi fac poze și să le postez pe internet.”, a declarat ea.