Cine este MILIARDARUL CELEBRU care o face fericită pe Amber Heard, fosta soţie a lui Johnny Depp FOTO

Abia ce s-a uscat cerneala de pe documentele prin care tumultuosul mariaj cu legendarul Johnny Depp devenea istorie, că frumoasa actriță Amber Heard a apărut, fericită, energică, la brațul unui alt bărbat superbogat și celebru: Elon Musk, vizionarul fondator al SpaceX și Tesla Motors.

24 apr. 2017, 08:06

Cei doi au fost fotografiați, duminică, în Australia, unde actrița de 31 de ani filmează pentru o nouă producție hollywoodiană, alături de Jason Momoa și Nicole Kidman, scrie click.ro.

Citeşte şi Proaspăt divorţată de Johnny Depp, Ambear Heard a fost surprinsă alături de un miliardar

Cu ținute banale, relaxați și veseli, Heard și Musk au fost surprinși de paparazzi într-un parc de distracții unde au mers însoțiți de cei doi copii ai fondatorului Tesla.

Ulterior, relația cu Musk a fost confirmată de Amber Heard printr-o postare elocventă pe instagram în care miliardarul de 45 de ani apare cu urme de ruj pe față.

Citeşte şi Elon Musk vrea să mărească performanţele creierului uman pentru a ţine pasul cu inteligenţa artificială

Divorțul lui Amber Heard de Johnny Depp s-a finalizat anul acesta, în ianuarie, cei doi fiind separați, după o serie de incidente violente, încă de anul trecut din mai. Elon Musk a divorțat și el de cea de-a doua sa soție, actrița britanică Talulah Riley, în ianuarie 2015. Inventatorul originar din Africa de Sud are doi fii dintr-un mariaj anterior.