Cine este și cum arată iubita magnatului media Adrian Sârbu. Este mai tânără cu 34 de ani FOTO

Adrian Sârbu, fostul patron al trustului Pro, este un personaj foarte discret atunci când vine vorba despre viața personală. Ajuns la 66 de ani, magnatul media are o avere impresionantă, dar se laudă și cu o iubită cu 34 de ani mai tânără.

19 apr. 2021, 11:02

Cine este și cum arată iubita lui Adrian Sârbu. Din anul 2012, magnatul media formează un cuplu împreună cu regizoarea Cristina Iacob, o femeie mult mai tânără. Aceasta are doar 32 de ani, însă acest lucru nu pare să conteze foarte mult în relația lor.

Cine este și cum arată iubita magnatului media Adrian Sârbu

Adrian Sârbu și Cristina Iacob sunt foarte discreți și dau foarte rar ocazia unor bârfe sau comentarii privind viața lor personală. Deși sunt împreună de nouă ani, cei doi nu au dat prilejul al discuții sau speculații referitoare la o eventuală căsătorie sau despre intenția de a avea copii. „Sunt regizor de film, viaţa mea personală e una de om normal şi nu interesantă. De asta sunt regizor, pentru că îmi place să stau în spate, nu în faţă”, povestea, recent, Cristina Iacob.

Adrian Sârbu le reproşează oamenilor de afaceri români lipsa de implicare în politică şi în administraţie: „E o paralizie care a cuprins comunitatea de business prin anii 2000”

„Nu e nimic de povestit, e ceva foarte simplu şi normal. Suntem doi oameni normali. Dacă şi când va fi nunta, doar Dumnezeu poate să ştie. Am un prieten cu foarte mult umor care spune că nu înţelege de ce se urează „Casă de piatră!” pentru că, la fel ca în cântecul din grădiniţă, „Podul de piatră s-a dărâmat / A venit apa şi l-a luat”… Şi el urează „Casă de rahat!”, tocmai ca să nu-şi bage nimeni nasul în ea. Mă bucur că v-am făcut să râdeţi… De asta fac filme de comedie. Nu mi-a reproşat nimeni că sunt blondă. Dar autoironia funcţionează bine la un om care face comedie. Ştiu multe bancuri cu blonde… Ce vezi când te uiţi în ochii unei blonde? Ceafa”, a spus Cristina Iacob , conform Redactia.

Sursa foto: redactia.ro