Cine sunt cei doi tineri care au murit în tragicul accident din Cluj. Detalii înfiorătoare de la locul tragediei FOTO

Doi tineri au murit, în seara precedentă, într-un accident de maşină în Cluj. Tot incidentul s-a produs pe centura municipiului.

01 apr. 2018, 06:48
Cine sunt cei doi tineri care au murit în tragicul accident din Cluj. Detalii înfiorătoare de la locul tragediei FOTO

Durere fără margini pentru două familii din Cluj-Napoca. Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident de maşină foarte grav, scrie spynews.ro. Incidentul s-a produs pe şoseaua între Apahida şi Vâlcele. Totul s-a întâmplat din cauza unui tânăr băut, care a depăşit neregulamentar, apoi a fugit de la locul accidentului. Şoferul care a indus tragedia avea alcoolemia de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeşte şi Un şofer băut a provocat un adevărat canagiu pe o şosea din Cluj şi a fugit. Doi tineri au murit, iar alţii 3 sunt în stare gravă VIDEO

„Un conducator auto, în vârstă de 23 de ani, care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Apahida, pe centura ocolitoare Vâlcele-Apahida, a încercat să efectueze o depăşire neregulamentară şi a trecut peste marcajul continuu. Din partea opusă venea regulamentar un alt autoturism, al cărui şofer a încercat să evite impactul, a tras dreapta de volan, a intrat în balans şi s-a rostogolit de câteva ori pe carosabil. În maşină se aflau 5 persoane, şoferul şi 4 pasageri. În urma incidentului, unul dintre pasageri, în vârstă de 22 de ani a decedat. Şoferul a fost grav rănit şi se afla în comă, iar alte 3 persoane au fost rănite. Şoferul care a provocat incidentul şi-a continuat drumul ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, a declarat Traian Morar, purtator de cuvant al IPJ Cluj.

Tânărul care se afla la volan se numea Rareş Sabău. Acesta a intrat în comă şi a murit la spital. Tânărul care a murit pe loc in momentul impactului avea 22 de ani şi se numea Octavian Rus.