Claudia Puican, mesaj tăios, cu subînțeles, la adresa nașilor ei, Rareș și Georgiana Lobonț. ”Fiți mai naturali, că nu vă crede nimeni”

Relația dintre Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-a răcit tot mai mult în ultima vreme, după ce artistul a vorbit public despre ce se întâmplă între ea și soțul ei.

23 feb. 2023, 09:52
Claudia Puican, mesaj tăios, cu subînțeles, la adresa nașilor ei, Rareș și Georgiana Lobonț. ”Fiți mai naturali, că nu vă crede nimeni”

Georgiana Lobonț și soțul ei s-au îndepărtat foarte mult de Claudia Puican și Armin Nicoară, după scandalul izbucnit de la divorțul anunțat de soțul artistei, despre care a făcut și saxofonistul câteva declarații.

Nu e deloc ușor să fii persoană publică fiindcă trebuie să fii mereu pe placul urmăritorilor și să ai grijă să ai o comunicare cât mai bună și deschisă cu ei. Multe vedete au un stil care de multe ori poate părea fals. Claudia Puican a vorbit despre acest subiect, iar la scurt timp a făcut acest lucru și Georgiana Lobonț, ceea ce pe mulți i-a dus cu gândul la faptul că și-au transmis mesaje subtile una alteia.

„Dragi persoane publice, trebuie să fiți mai naturale atunci când trebuie să faceți un InstaStory, nu să vorbiți așa: «Vă salut, dragilor! Îmi pare bine că ne vedem din noi aici, pe pagina de Instagram, și să știți că vă pregătesc multe, multe surprize»! Fiți mai naturali, că nu vă crede nimeni”, a transmis Claudia Puican.

Citește și Georgiana Lobonț aruncă bomba, după scandalul de divorț. Artista și soțul ei se pregătesc de botez. Primele declarații despre noul bebeluș din viața lor

Armin Nicoară și Claudia Puican nu mai au aceeași relație apropiată cu Georgiana Lobonț și soțul ei, iar acest lucru a fost confirmat și de artist. Scandalul în care au fost implicați i-a afectat destul de mult și i-a îndepărtat.

„Păi situația dintre mine și nașa mea nu este deloc bună. Eu nu am înțeles care este treaba, mai exact, pentru că i-am dat vreo două sau trei mesaje, chiar acum câteva zile, și nu mi-a răspuns. Am zis «ok, este seară, este noapte, nu îmi răspunde. Haide că poate, de dimineață, îmi răspunde».

Am văzut că nu mi-a răspuns, m-am uitat pe story-urile ei și pe Instagram, să văd ce face. La fel, i-am răspuns și acolo la ceva și am văzut că nu a răspuns și chiar, cumva, m-a deranjat. Adică nu am înțeles care este problema. Care este supărarea? Din ce cauză este supărată?

Noi am plecat în vacanță, adică noi nu ne-am certat sau ceva, doar că am mers eu atunci la București, la televiziune și, de atunci, nu mi-a mai răspuns la telefon. Nu știu dacă eu am greșit cu ceva, dar, dacă am vorbit ceva despre ea sau dacă am zis ceva despre ea, dacă ea așa alege, să stea supărată pe mine, e treaba ei”, a povestit Armin Nicoară, la un post de televiziune.

Citește și Armin Nicoară o desfiinţează pe naşa Georgiana Lobonţ: „În muzică este o Georgiana și în viața de zi cu zi o alta”