Așa arată mama Cleopatrei Stratan. Prima fotografie! De ce se ferește să apară în public

Doar trei anișori avea Cleopatra Stratan atunci când a devenit cel mai îndrăgit copil din România. Piesa "Ghiță" a făcut-o să cunoască succesul la o vârstă fragedă, făcându-i pe părinții săi extrem de mândri.

20 iun. 2021, 14:15
Așa arată mama Cleopatrei Stratan. Prima fotografie! De ce se ferește să apară în public

Doar trei anișori avea Cleopatra Stratan atunci când a devenit cel mai îndrăgit copil din România. Piesa „Ghiță” a făcut-o să cunoască succesul la o vârstă fragedă, făcându-i pe părinții săi extrem de mândri.

Cleopatra știa încă de pe atunci că muzica este drumul pe care își dorește să facă și următorii pași, iar dorința a devenit și mai puternică odată cu trecerea anilor. Tânăra are acum 18 ani și de câțiva ani, devenită adolescentă, s-a relansat în lumea muzicală cu alte melodii care au cucerit publicul din prima.

Ambii părinți au susținut-o pe Cleopatra să facă exact ce își dorește. Tatăl ei, Pavel Stratan, i-a îndrumat pașii în muzică și a fost mereu alături de ea la concerte sau repetiții. Încă de când era mică, artistul o lua pe Cleopatra cu el pe scenă sau la emisiuni tv, iar copila de atunci era dezinvoltă și se simțea în largul ei în acest mediu.

Mama Cleopatrei, în schimb, deși a încurajat-o și a susținut-o mereu pe Cleopatra, nu și-a dorit să apară public alături de fiica ei. Rodica Stratan a preferat să rămână mereu în spatele camerelor, motiv pentru care fanii artistei nu știu nici acum cum arată mama ei.

Recent a apărut o fotografie cu toată familia, unde apare și soția lui Pavel Stratan. Edward Sanda și-a sărbătorit tatăl alături de iubita lui, Cleopatra, și familia ei, iar după frumosul eveniment a pus o poză pe Instagram cu toții.

Eveniment mult așteptat pentru familia Stratan! Cleopatra și Edward își unesc destinele în această vară

Cleopatra

Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nunta programată în această vară. Artista este nerăbdătoare să se mute la București, alături de viitorul ei soț, dar în același timp îi este greu fiindcă trebuie să-și lase părinții la Chișinău.

Legat de plecarea de acasă, o fac doar fizic, cumva. Părinții mei reprezintă ”acasă” pentru mine, indiferent unde aș fi, la București, la Chișinău sau în deșert. Așa este și Edi pentru mine. Ei își doresc pentru noi să fim fericiți!”, a declarat Cleopatra Stratan pentru Impact.

„Edi este omul perfect pentru mine și caracterul meu, noi fiind compatibili în absolut orice! Nu suntem geloși, suntem artiști amândoi și știm că este vorba de munca noastră atunci când colaborăm cu alți artiști, fete sau băieți”, a mai adăugat Cleopatra Stratan.