Clienţi bătuţi cu scaunele de ROMÂNCE GOALE într-un BORDEL. Bilanţul: Două femei arestate, trei bărbaţi la spital VIDEO

O încăierare spectaculoasă a fost filmată într-un club privat din Spania. Mai multe femei dezbrăcate au atacat cu scaunele niște clienți. Presa locală spune că femeile sunt românce.

RomaniaTV.net
23 ian. 2017, 14:52
Clienţi bătuţi cu scaunele de ROMÂNCE GOALE într-un BORDEL. Bilanţul: Două femei arestate, trei bărbaţi la spital VIDEO

Camerele de supraveghere ale unui club privat din Ribadeo, în Galicia a surprins scena unei încăierări spectaculoase, scrie observator.tv. Mai multe angajate dezbrăcate au ieșit din camere și au atacat un client, cu scaunele de la bar. Prietenii bărbatului i-au sărit în ajutor.

Citeşte şi O vedetă TV a fost trădată de ţinuta mult prea sexy. Şi-a arătat sânii voluptoşi telespectatorilor VIDEO

Au urmat câteva minute de haos, în care bătăușii și-au împărțit lovituri serioase. 15 persoane au fost implicate în incident. Deși despuiate, tinerele s-au năpustit cu furie asupra grupului de bărbați.

Bătaia s-a soldat cu trei răniți, între care unul grav, fiind spitalizat cu fracturi la picior. Un chelner și două femei, despre care presa spune că sunt românce, au fost arestate. O a patra persoană e cercetată de poliție.

Citeşte şi Dezvăluiri şocante despre românca moartă în inundaţiile din Spania: Femeia era sechestrată în subsolul barului de către patron

Motivul, deocamdată, nu este clar. Ziarele locale spun că scandalul a pornit când bărbatul a vărsat o bere, alte surse spun că ar fi jignit pe una dintre fete.

Nu e de mirare că tinerele arestate sunt românce. Potrivit presei spaniole, în bordelurile din această țară sunt multe fete originare din România.