Clipe de GROAZĂ la un PRIVEGHI din România: ALO, AMBULANŢA? A ÎNVIAT MORTUL VIDEO

Un incident bizar a avut loc la un priveghi din Vrancea, după ce un bărbat mort de câteva zile a ridicat braţele din siciru, provocând spaimă în rândul oamenilor care se aflau în încăpere. Cu toate acestea, medicii veniţi la priveghi au declarat că este vorba de o reacţie normală a unui corp aflat în putrefacţie.

06 sept. 2014, 10:14
Clipe de GROAZĂ la un PRIVEGHI din România: ALO, AMBULANŢA? A ÎNVIAT MORTUL VIDEO

Sevastita Crivat, o femeie de 56 de ani din satul Ciuslea, judetul Vrancea, a decedat luni, medicii eliberand un certificat de deces in acest sens. Cu toate acestea, verisoara femeii a chemat ambulanta, fiind speriata că mortul a înviat, potrivit Ziarul de Vrancea.

Şi-a luat mainile de pe piept şi le-a pus sub ceafă„, a fost marturia femeii care a chemat ambulanta.

Medicii au mers imediat la fata locului si au cerut sa desfaca sicriul, care fusese deja acoperit cu capacul.

„Cand am ajuns acolo, băteau cuiele la sicriu. Le-am cerut să deschidă capacul să văd ce s-a întamplat. Nu a fost îmbălsămată şi din cauza stării de putrefacţie şi-a modificat poziţia mainilor. E primul caz cand suntem chemaţi la persoane decedate. Luni, după ce a suferit atacul de cord, femeia a fost resuscitată de un echipaj de-al nostru, iar medicul de familie de la Mărăşeşti a constatat decesul„, a declarat medicul care a mers la fata locului.

Rudele s-au îngrozit, unii au ţipat, alţii au luat-o la sănătoasa. Momentul de groază este descris de cei care au asistat la scena incedibilă.

A ridicat mâinile, cum erau aici pe piept, până deasupra capului. Oamenii s-au speriat, un verişor de-al meu a fugit, am fugit şi eu când am vazut-o dimineaţă. Mi s-au muiat picioarele că nu am văzut aşa ceva. Am văzut ataţia morţi, mi-am îngropat soţie copil, mamă , tată dar aşa ceva nu am văzut până la varsta asta„, a povestit un martor.

Cu toate acestea, explicaţia medicilor este una simplă.

Din cauza starii de putrefactie in care a intrat, s-a umflat si a departat mainile de pe abdomen. Cand am fost sunati, ne-au spus ca si-a pus mainile dupa cap. Ar fi trebuie sa fie vorba despre un fel de zombi!„, a declarat medicul de pe ambulanta.