Compania asta îţi oferă bani pentru a te plimba. Cum este posibil aşa ceva

Când ești mic să devi un adult ți se pare a fi cel mai bun lucru care ți se va întâmpla vreodată: nu mai ai teme de făcut și nu mai este nimeni care să îți spună ce să faci.

26 dec. 2018, 08:18
Compania asta îţi oferă bani pentru a te plimba. Cum este posibil aşa ceva

În realitate, lucrurile nu stau nici pe departe aşa, pentru că trebuie să plăteşti facturi, ai un şef care te stresează non-stop şi abia dacă ai timp să respiri, scrie capital.ro. Există şi excepţii desigur.

Compania Noken, aduce un nou concept în privinţa călătoriilor, şi caută oameni interesaţi să exploreze lumea – în special Islanda, Japonia şi Portugalia – şi care vor să devină primul lor Ofiţer de Explorare Cultural. Compania va plăti pentru toate cele trei călătorii şi oferă 100 de dolari pentru fiecare zi petrecută în cele trei destinaţii, dar restul depinde doar de cei care acceptă job-ul. Mai mult decât atât, pentru că cei de la companie ştiu că s-ar putea să trebuiască să vă păstraţi slujba de zi cu zi, pentru a vă permite o astfel de experienţă, ei sunt dispuşi să vă permită să decideţi perioada în care să călătoriţi.

Citeşte şi HOROSCOP 2019 MIHAI VOROPCHIEVICI. Casa banilor este bine aspectată, anul „golănelilor” în iubire. PREVIZIUNI COMPLETE

Sună prea bine pentru a fi adevărat? Totuşi, Noken, este o companie de turism de primă clasă, care dedică literalmente mii de ore cercetării fiecărei destinaţii înainte de a le recomanda şi doresc să vă ajute prin împărtăşirea experienţei.

În calitate de Ofiţer de Explorare Cultural veţi avea sarcina de a crea conţinut sub formă de fotografii pentru instagram sau postări pentru blog, pe care să le împărtăşească cu oameni din întreaga lume.

Compania Noken caută pe cineva de 21 de ani sau mai mult, cu un paşaport valabil în Statele Unite, care are disponibilitatea de a pleca în vacanţă, plus capacitatea de a lucra de la distanţă şi un profil public Instagram. Toţi cei care nu sunt interesaţi să aplice pentru acest job nu au nevoie de nici o şcoală, de referinţe sau scrisoare de intenţie.

Daca vă gândiţi să aplicaţi mai aveţi timp până pe 31 decembrie. Iar rezultatele vor fi anunţate pe 15 decembrie 2019.