Connect-R, petrecere a burlacilor ieşită din comun. Artisul s-a faultat rău înainte de nuntă FOTO

Așteptarea a luat sfârșit. Connect-R se căsătorește religios duminică cu Misha, frumoasa blondă cu care a întemeiat o familie reușită încă de anul trecut. La câteva luni de la botezul micuței Maya, îndrăgitul artist celebrează nunta alături de familie, rude și prieteni, în total peste 300 de persoane. Sâmbătă însă, vedeta a avut parte de o petrecere atipică a burlacilor.

21 sept. 2014, 09:21

A renunțat la burlăcie la puțin timp după ce a cunoscut-o pe Misha, însă a vrut să respecte tradiția și să petreacă alături de prietenii lui câteva ore bune, cu puțin timp înainte de a-și duce mireasa la altar, scrie spynews.ro. Dacă alți viitori miri se dezlănțuie în petreceri deochiate, stropite din belșug cu alcool, Connect-R a preferat o altfel de reuniune.

Citeşte şi Connect-R şi Misha se căsătoresc religios. Ce surprize au pregătit pentru nuntaşi VIDEO

Artistul și băieții din trupă și-au anunțat nevestele și iubitele că timp de câteva ore nu vor fi sub nicio formă disponibili. S-au strâns sâmbătă pe seară în studio, dar nu pentru vreo repetiție, ci pentru o competiție acerbă. Mai precis, cântărețul și amicii lui, în număr de 5, au format trei echipe de câte doi și au jucat Fifa 2014.

Citeşte şi Connect R a trăit ruşinea vieţii înainte de nuntă. Ce a păţit artistul la un eveniment FOTO

Înainte de a da startul, băieții s-au aprovizionat cu bere și semințe, astfel încât să nu fie nevoiți să iasă la cumpărături. Așa că înainte de nuntă, artistul și-a încărcat bateriile în studio, marcând astfel ultimele ore înainte de a se cununa cu Misha la biserică