Copiii de bani gata petrec până cad sub masă. Au ajuns la club pe două picioare şi au plecat în patru labe VIDEO

A inceput oficial sezonul bălăcelilor şi mai ales al distracţiilor de la malul mării. Nu trece an fără ca beizadelele să intre in istorie cu beţii crunte şi întâmplări bune de povestit nepoţilor... asta pentru cei care îşi mai amintesc prin ce au trecut. Le reamintim noi cu topul celor mai șifonate vedete care s-au distrat până au plecat din club în patru labe.

30 apr. 2018, 10:03
Copiii de bani gata petrec până cad sub masă. Au ajuns la club pe două picioare şi au plecat în patru labe VIDEO

La Mamaia, muzica rasuna de 1 mai din cluburi pentru cei care sunt dispusi sa plateasca adevarate averi si pentru doar o singura zi de distractie, informează România TV. Anul acesta, petrecaretii si-au asigurat un loc in cel mai apreciat club cu o luna inainte de startul sezonului. Cum biletele puse la vanzare s-au epuizat mai ceva ca tigaile la promotie, multi au ramas dezamagiti ca nu-si pot da check-in pe retelele de socializare decat din cluburile secundare. Anii trecuţi, beizadelele au fost vedetele petrecerilor pentru că au sărbătorit 1 mai muncitoresc până la epuizare.

Citeşte şi Peste 77.000 de turişti se află pe litoralul românesc în minivacanţa de 1 Mai

Intors pentru cateva zile din America, unde studiaza la o prestigioasa universitate, Vanghelie Junior s-a dat in spectacol intr-un club in care se intra pe baza de… bratari. Nu precum cele cu care s-a obisnuit deja tatal sau, primarul suspendat Marian Vanghelie, ci unele colorate, rezervate si platite cu multe luni inainte.Alexandru Vanghelie a baut in discoteca pana n-a mai putut sa mearga singur. Motiv pentru care a avut nevoie de un bodyguard sa-l conduca la masina.

Imbracat in toale albe, ca sa iasa in evidenta, Vanghelie Junior si-ar fi dorit mai mult ca sigur sa nu-l vada nimeni in momentul cand incerca sa se faca disparut din club. Murdar in genunchi, julit in coate si cu un mers pe sapte carari, fiul primarului de la 5 parea sa fi fost lovit din greu de alcool. Pardon, oboseala. Baiat saritor, paznicul n-a plecat pana cand nu l-a bagat in masina, insa, din pacate, acesta nu-l va putea scapa si de furia tatalui sau.

Desi nu e nimic romantic in a bea peste masura, fiica lui Meme Stoica, supranumita Memelusa, a avut parte de o scena desprinsa parca din filmele de dragoste. A fost carata pe brate sute de metri, in vazul lumii, insa nu de vreun barbat indragostit, ci de unul ingrijorat. Petrecareata inraita, Memelusa era atat de ravasita de alcool, incat n-a mai putut nici sa mearga, daramite sa danseze

In timp ce fostul boss de la FC Arges, Cornel Penescu, se afla la inchisoare, juniorul lui, Andrei, s-a distrat de i-au mers fulgii, sub cerul liber, la mare. Cu un pahar de tarie in mana, imbracat lejer si cativa prieteni in jur, petrecaretul, devenit intre timp om de afaceri, a aratat ca daca tatal lui se roaga sa treaca timpul mai repede pana la eliberare, el vrea sa se bucure de fiecare clipa pe care o are.

Asa se face ca intr-una din escapadele la mare, Penescu Junior a petrecut pana dimineata cu un pluton de fete. Una mai sexy decat cealalata, menite parca sa-l bage in boala pe tanarul afacerist.

Citeşte şi Fiicele vedetelor, parada modei pe Litoral, de 1 Mai FOTO

Lipsit de griji, intrucat va mosteni cateva milioane de euro, Victoras Micula a dat startul arogantelor la bordul unui elicopter, cu care a aterizat in mijlocul distractiei, la mare. Cu un ceas de aur la mana si insotit de noua cucerire, Elena Constantin, nimeni alta decat fosta iubita a lui Irinel Columbeanu, fiul de bogatas s-a simtit buricul pamantului. Pe al lui nu s-a sfiit sa-l arate lumii intregi, dupa o paranghelie rasunatoare, tot la mare. Dupa o baie in valuri la 5 dimineata, Victoras, pe atunci mai rotunjor, a defilat prin statiuni… in lenjerie intima.

Şi nepotul preferat al lui Gigi Becali, Lucian, şi-a lăsat amprenta pe litoral… sau pe trupul unui petrecăreţ. Pentru că ar fi fost lăsat să aştepte la bar, Lucian şi-a vărsat prea plinul nervilor pe cel care a fost servit înaintea lui. Astfel, i-a oferit şi el cu multă generozitate… pumni şi picioare.