Copiii lui Laurențiu Reghecampf, reacții dure după ce au aflat de nașterea fratelui vitreg: „Să-l crească măcar pe el că pe noi nu ne mai cunoaște”

Laurențiu Reghecampf trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Al treilea băiat al său s-a născut astăzi, iar el și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii.

19 mai 2022, 14:35

După nașterea fiului său, Laurențiu Reghecampf a făcut imediat anunțul public.  „Astăzi dimineaţă s-a născut Liam, frăţiorul vostru. Vă iubeşte tata!”, a scris el pe Instagram, la o fotografie în care apare cu ceilalţi copii.

Citește și Corina Caciuc a născut! Cum îl va chema pe al treilea băiat al lui Laurenţiu Reghecampf 

Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, pe Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, și pe Laurențiu, din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Luca Reghecampf e primul care a reacționat la nașterea fratelui mai mic, Liam. „Bine ai venit în familie!-Welcome to the family!”, a scris el pe Instagram.

La scurt timp a avut și Anamaria Prodan o reacție, dar și Bebeto (Laurențiu Reghecampf Jr.) și Sarah, fiica impresarei din relația cu Tiberiu Dumitrescu. Anamaria Prodan a declarat că îi dorește antrenorului să aibă și mai mulți copii, să îl întreacă pe Cristi Borcea, care are 9 copii cu 4 femei. „Să-i trăiască și să aibă grijă măcar de ăsta! Poate înțelege de data asta că un copil nu se face pe banda rulantă, oriunde, oricum, din orice poziție și nu se lasă de izbeliște când apare altă femeie. Familia și copiii sunt lucruri sfinte.“, a declarat Anamaria Prodan , în exclusivitate, pentru Click!

„Să-i trăiască și să-l crească măcar pe el, căci pe mine și fratele meu nici nu ne mai cunoaște. Pune poze cu noi de când aveam 7 ani.”, a spus Reghe Jr.

„Să-i trăiască și să poată să-l crească, căci nu prea știe ce-s copiii. Se plictisește repede de ei și face altul într-o secundă.“, a declarat Sarah Dumitrescu, pentru Click!.

Citește și Prima imagine cu Liam, fiul lui Reghecampf și al Corinei Caciuc. Ce mesaj le-a transmis Anamaria Prodan

 


loading...
Partenerii noștri