Copiii Oanei Matache au ajuns la Răzvan Miheț după despărțire. Fostul soț al artistei îi vrea cât mai departe de Radu Siffredi

Subiectul despărțirii dintre Oana Matache și Răzvan Miheț ocupă primele pagini ale ziarelor mondene după ce s-a aflat că cei doi au divorțat.

06 mart. 2023, 13:45
Copiii Oanei Matache au ajuns la Răzvan Miheț după despărțire. Fostul soț al artistei îi vrea cât mai departe de Radu Siffredi

Oana Matache și Răzvan Miheț au decis să-și spună adio după cinci luni de mariaj. Nu au dezvăluit care e motivul divorțului, însă cert e că amândoi își văd mai departe de viață.

Sora Deliei a început o relație cu un alt bărbat, Radu Siffredi, iar mulți se întreabă de se va întâmpla cu copiii Oanei Matache și ai lui Răzvan Miheț și cu cine vor rămâne după despărțire.

Recent, fostul soț al Oanei Matache a postat o imagine pe rețelele sociale alături de copiii săi. Răzvan Miheț se bucură de timpul pe care reușește să-l petreacă alături de Jessie și Bogdan. Micuții au stat, probabil, pentru o scurtă perioadă cu el, înainte de a se întoarce la mama lor.

Citește și Oana Matache a anunţat oficial divorţul! Motivul pentru care a plecat de acasă cu cei doi copii

Oana Matache și Răzvan Miheț sunt căsătoriți din anul 2017, iar nași le-au fost Delia și Răzvan Munteanu. Din exterior, relația lor părea foarte bine sudată și sănătoasă, dar în realitate se pare că artista nu mai era deloc fericită.

Citește și Scandal în familia Deliei. Oana Matache a rupt relațiile toată familia: „Acum, surorile vorbesc extrem de rar”

Recent Oana Matache l-a întâlnit pe Radu Bădilaș, căruia lumea îi spune Radu Siffredi, și au început să trăiască o poveste de dragoste. Ulterior artista l-a părăsit pe Răzvan Miheț și a plecat cu tot cu copii.

Oana Matache: E foarte greu să-ți iei copiii și să-ți refaci viața

Mariajul dintre Oana Matache și Răzvan Miheț a ajuns la final fără scandal. Artista nu a dat prea multe detalii despre motivul despărțirii, însă a vorbit despre toxicitatea din relație.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. E o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii. Nu e nicio piedică. (…) Cunosc foarte multe femei care trăiesc în căsnicii din astea super toxice și nu vorbesc neapărat de bătaie sau chestii de genul ăsta, că toxicitatea poate lua foarte multe forme. Efectiv nu au de ales decât să stea în căsnicia aia, pentru că majoritatea femeilor care au doi copii nu au mai muncit de minim 5 ani. E foarte greu să-ți iei copiii și să-ți refaci viața în condițiile în care, legal, soțul tău dă ca pensie alimentară ceva % din salariul minim pe economie. Te alegi cu 6-700 de roni pe lună. (…)”, a mai spus sora Deliei.