Copila torturată în „Casa Diavolului” din Giurgiu. „Mi-a spus că voi deveni soţia lui, cea care s-a sinucis. A supt sângele din palmă”

Surse din anchetă au descris filmul traumei trăite de adolescentă, care ar fi fost supusă unui tratament înfiorător de către un tânăr de 25 de ani, dar şi de către prietenii acestuia.

07 nov. 2019, 06:12
Copila torturată în „Casa Diavolului” din Giurgiu. „Mi-a spus că voi deveni soţia lui, cea care s-a sinucis. A supt sângele din palmă”

Victima a găsit puterea să vorbească cu anchetatorii şi să le explice ce i s-a întâmplat în noaptea în care, sub pretextul unui ritual satanic, a fost torturată şi violată, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul violului satanic. Noutăţi din anchetă şi ce spune diriginta victimei VIDEO

Tânărul satanist, arestat între timp, avea şi veleități de poet. I-ar fi făcut o declaraţie copilei înainte de a-i măcelări palmele cu un ciob. I-ar fi spus că va deveni mireasa lui „adică X, fata care s-a sinucis aruncându-se de pe acoperişul acestei clădiri”.

Totul s-ar fi petrecut după ce acesta a pus-o pe copilă în centrul hexagramei desenate cu creta pe pardoseala din Casa Tineretului, devenită astfel o adevărată „Casă a Diavolului”.

Violată pe o saltea carbonizată


Detalii de coşmar de desprind doar din simpla prezentare a imobilului în care fata a fost chinuită şi filmată de cei pe care îi credea prieteni. Casa Tineretului este formată din două încăperi, delimitate de o porțiune de zid prevăzut cu spațiu destinat unei uși, dar care lipseşte.

În prima încăpere, pe latura de est a fost găsită o saltea carbonizată. Pe această saltea – le-ar fi mărturisit adolescenta anchetatorilor – s-a trezit după ritualul satanic.

În încăpere s-ar fi găsit mai multe lumânări tip candelă, gunoaie, coji de semințe de floarea soarelui, prezervative, totodată fiind descoperite și patru țigarete confecționate manual, de tip „joint”, ce prezentau urme de ardere, au mai precizat sursele citate.

„A supt sângele adunat în palma mea”

Fata a povestit cu lux de amănunte poliţiştilor judiciari cum a decurs procesiunea satanică până în momentul când şi-a pierdut cunoştinţa.

„M-a fixat cu privirea, timp în care era și încruntat și zâmbea totodată, afirmând: «Tu urmezi!»”, ar fi spus copila, referindu-se la tânărul giurgiuvean.

Ea a povestit că acesta a luat-o de mână a pus-o pe saltea şi a încercat, cu un ciob, să o taie în palma stângă. Nu ar fi reuşit, motiv pentru care a încercat din nou procedeul cu palma dreaptă a copilei.

„Mi-a luat mâna dreaptă și a supt sângele adunat în palma mea”, ar fi mărturisit copila în faţa anchetatorilor.