Corina Bilcon închide gura lumii care o acuză că i-a spart casa lui Laurenţiu Reghecampf: „Când iubeşti cu adevărat, nu contează părerea celor din jur. Continuă să străluceşti”

Telenovela Anamaria Prodan - Laurenţiu Reghecampf intră într-o nouă etapă, odată cu confirmarea divorţului, dar şi a noii relaţii a lui Reghe. Un nou cuplu apare de-acum în panoplia vedetelor din showbizzul românesc, Reghe şi Corina Bilcon.

17 oct. 2021, 16:27
Corina Bilcon închide gura lumii care o acuză că i-a spart casa lui Laurenţiu Reghecampf: „Când iubeşti cu adevărat, nu contează părerea celor din jur. Continuă să străluceşti”

Corina Bilcon îl va face pe Laurenţiu Reghecampf tată peste doar câteva luni. Cei doi şi-au ţinut relaţia ascunsă de ochii curioşilor multă vreme, asta în timp ce impresara Anamaria Prodan ar fi băgat mâna-n foc că „Soarele” a strălucit şi va străluci doar pentru familia lui.

După luni întregi în care Anamaria s-a luptat să demonteze zvonurile apărute în spaţiul public, potrivit cărora Reghe ar avea o amantă, iată că însuşi „Soarele” a decis să pună capăt unei situaţii ingrate şi apăsătoare. O apăsare resimţită în primul rând de micuţul Bebeto, care, potrivit spuselor mamei sale, ajunsese aproape la capătul puterilor.

Citeste si Scandalul uriaş în care a fost implicată iubita lui Reghecampf şi acuzaţiile incredibile care i-au fost aduse

Corina Bilcon şi Laurenţiu Reghecampf, mai fericiţi ca niciodată

La scurt timp după ce Reghe a anunţat că a depus actele de divorţ, în spaţiul public au apărut o serie de fotografii cu el şi cu tânăra Corina Bilcon. Dragostea lor e mai mult decât evidentă.

Pe reţelele de socializare pe care s-au răspândit pozele, oamenii îi felicită sau, dimpotrivă, îi acuză. Corina Bilcon şi Laurenţiu Reghecampf par mai fericiţi ca niciodată.

Răspunzând celor care o acuză că i-a spart casa lui Reghe, Corina Bilcon a replicat într-o postare pe Instagram: „Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur”. Aşadar, nimic nu va sta în calea iubirii lor, cu atât mai puţin gura lumii.

Citeste si Laurenţiu Reghecampf, postarea care i-a înfuriat pe fani: „Urât gest! Să-ţi fie ruşine!”

Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana repectivă. Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită. Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt

Corina Bilcon şi Laurenţiu Reghecampf

Corina Bilcon închide gura lumii care o acuză că i-a spart casa lui Laurenţiu Reghecampf

De asemenea, într-un InstaStory, Corina Bilcon a reiterat ideea unei iubiri autentice, care are dreptul să existe dincolo de gura lumii:

„Lasă-i să te judece. Lasă-i să te înţeleagă greşit. Lasă-i să te brâfească. Părerile lor nu sunt problema ta. Tu rămâi un om bun, iubeşte şi simte-te liber în autenticitatea ta. Indiferent ce spun sau ce fac alţii, să nu îndrăzneşti să te îndoieşti de valoarea şi de frumuseţea adevărului tău. Continuă să străluceşti aşa cum o faci deja”, scrie Corina pe Instagram.

Corina Bilcon şi Laurenţiu Reghecampf

Scandalul uriaş în care a fost implicată iubita lui Reghecampf

Originară din Deva, iubita lui Reghecampf și-ar fi câștigat notorietatea într-un concurs de hostess, și ar avea venituri dintr-un  salon de înfrumusețare. Corina l-ar fi acuzat în trecut pe un reporter de la OTV că ar fi violat-o.

Nu se știe clar cine este reporterul în cauză, dar informațiile ar fi reale, conform ziare.com. Mai mult de-atât, respectivul reporter ar fi declarat că nu este adevărat și că, la acel moment, Corina ar fi lucrat într-o casă de toleranță din Viena. Se pare că iubita lui Laurenţiu Reghecampf ar fi fost escortă şi ar fi făcut videochat.


loading...