Corina Caciuc a născut! Cum îl va chema pe al treilea băiat al lui Laurenţiu Reghecampf FOTO

Laurențiu Reghecampf mai are un băiat! Corina Caciuc, partenera de viață a antrenorului, a născut, joi dimineaţă, un băieţel sănătos!

19 mai 2022, 08:30
Corina Caciuc a născut! Cum îl va chema pe al treilea băiat al lui Laurenţiu Reghecampf FOTO
Corina Caciuc a născut! Cum îl va chema pe al treilea băiat al lui Laurenţiu Reghecampf

Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți, Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, și Laurențiu, din căsătoria cu Anamaria Prodan.

Corina Caciuc a născut! Cum îl va chema pe al treilea băiat al lui Reghecampf

Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos. Cei doi au fost cât se poate de nerăbdători să îl cunoască pe bebelușul lor, care va purta numele Liam! „Astăzi dimineaţă s-a npscut Liam, frăţiorul vostru. Vă iubeşte tata!”, a scris Laurenţiu reghecampf pe Instagram, la o fotografie în care apare cu ceilalţi doi băieţi, Luca şi Laurenţiu.

Liam este un nume este de origine irlandeză şi are semnificaţia de protector neînfricat. Conform dicţionarului de nume, Liam indică o persoană cu un caracter puternic, pasional, ambiţios, care luptă pentru visele sale şi face tot posibilul să le vadă îndeplinite!

Bebeto, discuţie telefonică incendiară cu Reghecampf. Ce şi-au spus cei doi după multă vreme: „S-a format o prăpastie!”

În urmă cu câteva săptămâni, pe contul său personal de Instagram, Reghecampf le-a dat un indiciu fanilor săi cu privire la numele pe care îl va purta bebelușul. În descrierea unei fotografii a scris inițialele numelui fiului său și al Corinei Caciuc, L şi R. Acum s-a desluşit misterul, băieţelul se va numi Liam Reghecampf!

Reghecampf și Corina Caciuc au dat-o în judecată pe Anamaria Prodan. Replică dură a sexy-impresarei

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o. Nu am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă”, spunea cum câteva săptămâni Laurențiu Reghecampf.


loading...
Partenerii noștri