Corina Caciuc, noua iubită a lui Reghe, surprinsă sărutându-se pasional cu un alt bărbat celebru din România. Ce promisiuni i-a făcut: „Filmuleţul ăsta se va înregistra” VIDEO

Aflat în plin divorţ de Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf se iubeşte în acest moment cu Corina Caciuc, tânăra care este însărcinată în patru luni. Tânăra originară din Deva a fost surprinsă în braţele unui bărbat celebru din România.

20 nov. 2021, 20:18

Relaţia dintre Reghe şi Corina Caciuc a ţinut capul de afiş al publicaţiilor din România. Impactul cu lumea mondenă nu i-ar fi prins bine noii iubite a lui Laurențiu Reghecampf.

În presă au apărut tot mai multe informaţii despre noua parteneră de viaţă a lui Reghe. În urmă cu mai mulţi ani, ea ar fi avut o relaţie cu alt bărbat cunoscut din România.

Corina Caciuc ar fi avut o relaţie cu Kamara, de la trupa Alb și Negru. La acea vreme, artistul era divorțat, iar cei doi ar fi avut o noapte furtunoasă în urmă cu mai multă vreme, conform Strictsecret.

Citeşte şi: Anamaria Prodan l-a desfiinţat pe Laurențiu Reghecampf în presa italiană! „Rușinea adusă familiei noastre este intolerabilă”

Corina Caciuc, noua iubită a lui Reghe, în braţele unui bărbat faimos din România. Ce i-a promis lui Kamara

Corina Caciuc a fost filmată în timp ce îi făcea o serie de promisiuni lui Kamara. Nu este clar, însă, din ce an datează imaginile care scot la iveală noi detalii din viaţa actualei iubite a lui Reghe.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă privind mariajul cu Reghecampf: „Au venit şi alte domnişoare, au trecut. L-am ajutat să treacă peste momentele de slăbiciune”

Redăm dialogul dintre Corina Caciuc şi Kamara

Kamara: Vreau să-mi promiţi că te ţii de şcoală şi să fii cea mai bună.
Corina Caciuc: Promit!
Kamara: Uită-la mine şi nu mai râde. Vezi că promisiunile sunt foarte importante. Promisiunea asta ţi-o faci ţie, nu mie.
Corina Caciuc: Aoleu! Aşa nu pot să mă ţin!
Kamara: Bine, promite pentru mine
Corina Caciuc: Bine, promit că o să mă duc la şcoală şi că o să fiu şi cea mai bună.
Kamara: Şi să nu ai un caiet pentru toate materiile.
Corina Caciuc: O să am două.
Kamara: Nu! Pentru fiecare materie câte un caiet.

De asemenea, artistul i-a cerut Corinei Caciuc să renunţe la fumat.

„Ai vrea să stai prima săptămână cu mine când nu fumez să vezi cum e? O să-ţi fac viaţa un calvar”, i-a spus tânăra originară din Deva.

Kamara i-a cerut să se ducă şi la doctor „şi cu inima şi cu treaba ailaltă”

„La cap? Să mă duc la cap la Hunedoara? Ceva la un psiholog…”, a răspuns ea.

„Promite-mi că vei fi o fată model. Nu fotomodel! Şi că te vei împăca cu părinţii tăi şi că tei duce des la ei. Vezi că filmuleţul ăsta se va înregistra”, i-a mai cerut Kamara.

Citeşte şi: Anamaria Prodan îi declară război lui Laurenţiu Reghecampf: „Trimite fotografii cu amanta din diferite locuri din lume. Asta spune multe despre caracterul lui”

 


loading...
Partenerii noștri