Iubita lui Reghecampf a dat vestea cea mare. Cum au reacţionat socrii lui Reghe când au aflat că vor fi din nou bunici FOTO

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, și-a surprins părinții cu vestea că este însărcinată cu antrenorul Universității Craiova. Ea mai are o soră căsătorită, care are doi copii.

24 oct. 2021, 22:11
Iubita lui Reghecampf a dat vestea cea mare. Cum au reacţionat socrii lui Reghe când au aflat că vor fi din nou bunici FOTO

Corina Cauciuc este noua vedetă a showbizului românesc după ce şi-a oficializat relaţia cu Laurenţiu Reghecampf. Corina Caciuc, femeia care urmează să-i dăruiască un copil lui Laurențiu Reghecampf, are 29 de ani și este născută în Deva dintr-o familie de condiție modestă. Tânăra a părăsit orașul natal de la o vârstă fragedă. Părinții Corinei nu sunt din Deva, ci din Botoșani.

Amanta lui Reghecampf rupe tăcerea! Corina Caciuc, hărţuită pe internet: „Nici o poveste de iubire nu este zgomotoasă!”
Părinții Corinei sunt Caciuc I. Și Caciuc A., doi oameni simpli care au venit la Deva, cu mulți ani în urmă, pentru o viață mai bună. Ei provin dintr-o localitate din județul Botoșani, însă s-au stabilit în Hunedoara alături de mai mulți membri ai familiei, cu mai mulți ani în urmă, scrie Botoşăneanul.

Soții Caciuc au în continuare legături cu zona Botoșaniului, mai ales că au multe rude acolo, ei provenind dintr-o familie numeroasă. În urmă cu câțiva ani, viitorul socru al lui Laurențiu Reghecampf s-a certat cu câteva rude de la Botoșani pentru o moștenire, iar disputa a ajuns în tribunal.

Amanta lui Reghecampf, primele imagini cu burtica de gravidă. Cum arată acum Corina Caciuc FOTO
Corina Cauciuc are și o soră mai mare, care este căsătorită și are doi copii. Conform unor surse apropiate iubitei lui Reghecampf, părinții Corinei sunt încântați de perspectiva de a avea un ginere faimos și bogat, însă sunt destul de deranjați de amploarea pe care a luat-o întreaga poveste, în presă.

Pe de altă parte, ei au decis de multă vreme să nu se bage în viața fiicei lor, care până la această vârstă a reușit să se descurce destul de bine în viață.

Cine e Corina, amanta lui Laurenţiu Reghecampf pe care a lăsat-o însărcinată

În ciuda a ceea ce s-ar putea crede, Corina Caciuc este o tipă ”școlită”, care a reușit să-și depășească de una singură condiția.

Ea este licențiată în management, studiile efectuându-le la o universitate din Dubai și finalizându-le în România. De asemenea, ea are un master în afaceri pe care l-a obținut la Cambridge. Conform informațiilor apărute în presă, Corina Caciuc ar deține în prezent o funcție de conducere la o companie mare, care derulează afaceri pe ruta China – România.

Povestea Corinei seamănă până la un punct cu cea a lui Reghecampf, care s-a născut, de asemenea, într-un oraș de provinicie (Târgoviște) și a reușit să-și găsească drumul în viață cu ajutorul fotbalului. El a povestit că a avut o copilărie fericită, însă a resimițit din plin criza alimentară din perioada comunistă.

Corina Bilcon închide gura lumii care o acuză că i-a spart casa lui Laurenţiu Reghecampf: „Când iubeşti cu adevărat, nu contează părerea celor din jur. Continuă să străluceşti”
Reghecampf a crescut și el într-un oraș de provincie. “Am prins vremurile în care se cumpărau lucruri de la magazin pe bază de cartelă. Cartonașul ăla pe care luam pâine, zăhăr, ulei, mălai și altele. Nu am cum să uit când primeam banane verzi și le puneam pe dulap, să se coacă. Abia așteptam să se facă bune și gustoase, să le mănânc. Astea au fost vremurile. Eu le-am trăit și eram atât de fericit când veneau în vizită rudele și prietenii și-mi aduceau banane și portocale”, a povestit Laurențiu Reghecampf într-un inteviu, în urmă cu câțiva ani.


loading...