Cornel Patrichi nu mai este cel pe care îl ştiai. Boala grea l-a schimbat mult. "Abia aştept să...."

Publicat: Duminică, 05 Aprilie 2015 13:48 // Actualizat: Duminică, 05 Aprilie 2015 13:48 // Sursa: romaniatv.net

Celebrul coregraf Cornel Patrichi a aflat că are probleme serioase la plămâni în 2011, în urma unei examinări medicale mai degrabă întâmplătoare. Anul trecut a decis să se opereze, iar de atunci, a dat lumea agitată a showbiz-ului pe viaţa liniştită de familie. La 1 aprilie, ziua în care a împlinit 71 de ani, maestrul dansului a a cordat un interviu. 

A fost, timp de şapte ani, un jurat aprig la emisiunea "Dansez pentru tine", de la Pro TV, însă acolo interpreta un anume rol, conform scenariului, scrie click.ro. Dar, în viaţa de zi cu zi, Cornel Patrichi e un bărbat şarmant, cu simţul umorului, chiar emotiv, la fel cum a fost şi pe 1 aprilie, ziua lui de naştere.

Citeşte şi Cornel Patrichi ascunde o dramă teribilă. Orice apariţie la TV i-ar putea fi fatală

"Pentru mine, ziua mea înseamnă să petrec alături de familie şi prieteni, să ne bucurăm de bucate, să depănăm amintiri din tinereţe, să ascultăm muzică, să închinăm un păhărel. Am primit un ceas, o carte şi alte daruri pe care încă nu le-am desfăcut", a spus Cornel Patrichi.   

Fostul dansator a făcut declaraţii şi despre boala pe care o are. "Am o nouă viaţă, ce a fost rău a trecut, mă simt foarte bine. Oricum, sunt optimist, gândesc pozitiv, mă ajută familia. Am depăşit momentul, s-a tăiat aceea bucată din viaţă. La vârsta mea mă menţin bine, să ne vedem sănătoşi şi peste 5-10 ani. M-am mai şi îngrăşat", a spus Cornel Patrichi.

Citeşte şi Cornel Patrichi dă de pământ cu Mihai Petre: Este o nulitate, nu are nici patru clase

Cornel a fost operat de medicii de la Spitalul Nasta. El crede că boala i se trage de la cei 50 de ani de fumat: "A fost un moment greu, dar l-am depăşit şi vreau să le mulţumesc cadrelor medicale, care au făcut imposibilul pentru mine, Corneliei, nevastă-mea, şi fiului meu care a venit special din Italia ca să fie alături de mine. Atunci mi-am dat seama că sunt iubit. Am fumat mult, 50 de ani, dar m-am lăsat", a mai spus fostul coregraf.

Acum nu mai vrea să audă de televiziune. Vrea să-şi petreacă bătrâneţile liniştit, fără bătaie de cap. "Mă uit doar la ştiri, mai citesc o carte, în rest, afară. A venit căldura, o să merg la peşte unde mă relaxez foarte mult. Împreună cu soţia, ne mutăm din casa din Pipera la casa de la ţară într-o comună din Judeţul Călăraşi. Acolo stau toată ziua pe baltă, la pescuit. Abia aştept", a mărturisit artistul.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 apr 14:00
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
05 apr 13:59
...în 2011, în urma unei examinări medicale mai degrabă întâmplătoare. Citește mai departe… : Cornel Patrichi nu mai este cel pe care îl ştiai. Boala grea l-a schimbat mult. “Abia aştept să….” ...
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H