Corpul uman are puterea de autovindecare. Cum s-au vindecat mulţi oameni de BOLI GRAVE

LISSA RANKIN a explorat implicaţiile spirituale şi ştiinţifice pe care efectul placebo le are asupra omului. Ea discuta despre modul in care gandurile noastre afecteaza puternic fiziologia noastra. Efectul placebo este o dovada concreta ca organismul are un sistem propriu de autoreparatii innascut.

08 aug. 2016, 13:06
Corpul uman are puterea de autovindecare. Cum s-au vindecat mulţi oameni de BOLI GRAVE

Un studiu efectuat pe 3.500 de participanti care au fost diagnosticati cu o boala incurabila cum ar fi cancerul, HIV, diverse boli de inima, etc. arata ca prin efectul placebo, toate sintomele au disparut fara tratament, scrie efemeride.ro.

Citeşte şi Dovezi ştiinţifice: Cum te afectează gândirea negativă

Lissa Rankin continua sa vorbeasca despre un anumit caz, despre un om pe nume domnul Wright, care a renuntat la medicamente el crezand cu adevarat ca se poate vindeca de cancer. In doar cateva zile tumorile lui au scazut la jumatate!

Dupa un raport detaliat in care s-a aratat ca medicamentele nu au avut nici un impact, de fapt, cancerul domnului Wright a revenit.

Medicul lui ia spus ca el a avut o versiune mai consistenta a medicamentului si i-a injectat domnului Wright, nimic mai mult decat apa. Din nou, tumoarea lui a disparut pentru ca el a crezut ca medicamentul imbunatatit l-a ajutat.

Citeşte şi Ai aceste semne pe mâini? Ai putea fi bolnavă de cancer. Fii foarte atentă

In acest discurs TED, Lissa descrie unele dintre nenumaratele aparitii cu dovezi palpabile care arata ca oamenii se vindeca pe ei insisi. Isi regenereaza parul, isi vindeca ulcerele, isi micsoreaza tumorile, si isi diminueaza toate semnele de boala!