Cosmin Olăroiu a ridicat un bloc de lux aproape de Arcul de Triumf. Preţul unui apartament ajunge la 2,2 milioane de euro!

Cosmin Olăroiu antrenează de aproape 20 de ani în străinătate, dar preferă să investească în proiectele din România. O firmă a acestuia tocmai a ridicat un bloc de lux pe Şoseaua Kiseleff, în apropiere de Arcul de Triumf.

10 ian. 2022, 09:22
Cosmin Olăroiu a ridicat un bloc de lux aproape de Arcul de Triumf. Preţul unui apartament ajunge la 2,2 milioane de euro!

Cosmin Olăroiu a ridicat un bloc aproape de Arcul de Triumf. Preţul unui apartament ajunge la 2,2 milioane de euro! Cosmin Olăroiu a câştigat zeci de milioane de euro în străinătate, în zona Golfului sau în China, şi a direcţionat o parte dintre bani şi spre România. Astfel, o firmă deţinută de antrenor a finalizat un proiect în Bucureşti, aproape de noul stadion de la Arcul de Triumf, iar preţurile apartamentelor sunt impresionante, scrie wowbiz.ro.

Cosmin Olăroiu a ridicat un bloc aproape de Arcul de Triumf. Preţul unui apartament ajunge la 2,2 milioane de euro!

Cosmin Olăroiu a dat o lovitură de proporții, după ce a ridicat un mic bloc de locuințe de lux la celebra adresa Kiseleff 16, acolo unde se afla una din cele mai spectaculoase vile din București, deținută de omul de afaceri Stelian Gheorghe. Apartamentele au fost scoase la vânzare pentru 1,7 milioane euro (3 camere) și 2,2 milioane euro (4 camere), plus TVA!

Cosmin Olăroiu, scandal MONSTRU pentru 650 DE EURO. A ajuns la TRIBUNAL din cauza unor BANCNOTE FALSE

Vila din Kiseleff se afla în patrimoniul firmei Steda Residence, conform unor informații în presă, iar din iunie 2018, Cosmin Olăroiu a preluat firma cu tot cu imobil. Doi ani mai târziu, firma a obținut autorizație pentru „modernizare, consolidare, recompartimentare și extindere”, iar recent, apartamentele din blocul de lux apărut în locul vilei au fost scoase la vânzare.

Sportul care l-a făcut pe Cosmin Olăroiu să uite de fotbal. „E fascinant, abia aştept să ajung la antrenament. Nu credeam că există un sport atât de profund, de analitic” VIDEO

Recent, Cosmin Olăroiu a investit 25 de milioane de euro într-un complex rezidențial în stațiunea Mamaia, în apropierea Hotelului Iaki deținut de Gică Hagi. De această afacere se ocupă fiul antrenorului, Dani Olăroiu.


loading...