Costin Mărculescu a murit. Similitudini cu moartea Cristinei Ţopescu, câinele a alertat vecinii

Actorul Costin Mărculescu s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani.

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 21:47

Actorul a fost găsit mort în propria casă. Vecinii spun că acesta nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă sau pe rețelele de socializare.

Anunțul a fost confirmat și de Tudor-Tim Ionescu, consilier general al Capitalei din partea ALDE, pe pagina sa de Facebook.

Costin Mărculescu a murit. Ultimul MESAJ este cutremurător

„Costin Marculescu a decedat. Alarma a fost dată de cățelul lui care de 3 zile lătra într-una. Dumnezeu să-l ierte”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Potrivit primelor informații, acesta a fost găsit de către ambulanțieri în cadă.

Actorul nu mai fusese văzut de 3-4 zile și nici nu a mai răspuns la ușă. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, după ce o țeavă s-a spart în apartamentul acestuia și a inundat mai multe locuințe. Cei de la Institutul de Medicina Legala urmează să sosească la casa acestuia pentru a stabili cauzele decesului.

Costin Mărculescu a fost găsit MORT în casă 

Reporterul „Xtra Night Show”, Horațiu Tudor, a fost alertat, de mai mulți vecini ai lui Costin Mărculescu. Aceștia erau îngrijorați, deoarece Mărculescu nu mai ieșise din casă de mai multe zile, nici nu răspundea la telefon.

Câinele acestuia a fost auzit lătrând.

„Primele informații, paradoxal, chiar cățelul le-a dat, din cauza lătratului”, a spus Dan Capatos la Antena 1.

„E un cățel traumatizat. Trebuie gestionat cu grijă. A stat în casă cu stăpânul său decedat de trei zile”, a zis și Tudor-Tim Ionescu, prezent în platoul emisiunii lui Capatos.