CRĂCIUN 2018. Cum vor să se păcălească românii între ei FĂCÂND TROC pentru o pulpă de porc. „Schimb leptop cu 2 purcei la 30-35 de kg”

Românii care nu au bani de Sărbători, sau nu vor să umble la saltea, apelează la tot felul de artificii pentru a avea ceva carne de porc pe masa de Crăciun. Astfel, marea majoritate umplu site-urile specializate de anunţuri cu oferte de troc, adică oferă ceva, ce are pe bătătură, contra porc de Crăciun. 

15 dec. 2018, 07:58

De Crăciun 2018, cuvântul de ordine când vine vorba de troc pare să fie schimb maşină contra porc. Propietarii care nu mai au cum să scape de hârburile din ogradă, mulţi ani de acum în colo, le dă la schimb.

Citeşte şi TICHETE-CADOU de Sărbători, veşti bune pentru mulţi angajaţi înainte de Crăciun

Astfel, un proprietar vrea să scape de maşina din faţa blocului pe un porc de 130-160 de kilograme. Propietarul porcului nu are altceva decât să îi dea porcul şi ceva diferenţă până la 2300 de lei şi să ia autoturismul. „Vand Schimb Mondeo an 1995 stare buna motor 1.6 benzina inmatriculat sau schimb cu porc 130-160kg si ceva diferenta pret 2300 ron” scrie domnul sau doamna în anunţ.

Un alt proprietar de maşină, fără nicio speranţă să scape de ea, o oferă la schimb, chiar dacă maşina nu are acte. De altfel nici el nu are pretenţii, acceptă orice animal de Crăciun, domestic să fie. „Masina merge dar nu are actele valabile, partea fata toata schimbata ce tine de mecnica”, suna anuntul pe olx. 

Un alt amator de troc, mai plin de speranţă, îşi oferă maşina contra porci, mai multe animale. „Vand opel vectra b in stare de fuctionare acte la zii de ROMâniei valabile mai multe la telefon”, scrie propietarul de Opel. 

Un proprietar de Renault Clio, an de fabricaţie 1997, îşi oferă maşina abandonată în faţa casei contra unui porc. „Schimb reno clio motor 1200 an 1997 ofer fiscal pe loc schimb cu porc sau vitel”, scrie deţinătorul contului pe olx

Un IT-ist, probabil, oferă un lap-top vechi contra 2 purcei numai buni de băgat la cuptor de Sărbători. Anunţul este unul original care vrea să îi atingă la coarda sensibilă pe crescători. 

Citeşte şi Veste bună pentru toţi angajaţii. Câte zile libere vom avea de Crăciun şi Revelion. Guvernul ar putea mări minivacanţa!

LAPTOP contra purcei

„Schimb leptop cu 2 purcei la 30-35 de kg hai că vine pesta porcină !!! Hai ma care dai doi purcei ???? Laptop Acer Emachines E525 ca nou foarte bine intretinut pasta schimbata la procesor si video impecabil merge facut abdeit, neumblat in el decat la curatat si schimbat pasta atat, merge stas tastatura tot.Displei 15.6″ HD LCD (720p, 1366×768), Intel Pentium processor T3100Dual Core (1,9 GHz, 800 MHz FSB), Intel GMA 4500M 64MB dedicated, 2gb DDR3 1066Mhz, 250 GB HDD SATA, DVD-Super Multi DL drive, 2-in-1 card reader, 802.11b/g/n, eMachines webcam 1.3M, 6-cell Li-ion battery 1,5 ore, Linpus Lite Moblin, BLACK”, este anunţul celui dornic de purcei. 

Se poate şi invers, PORCI CONTRA MAŞINĂ

Există un singur anunţ în care proprietarul anunţă că dă porci contra maşină. „Lichidare gospodarie porci 4 scroafe gestante 2 de 3 luni si 2 sau luat vier. acum o luna Una petrain de 150kg montată cu vier petrain belga si una de 350kg. Montata cu acelas vier detali la tel pret fix nu sunați pt negocieri”, este anunţul crescătorului de porci. 

Pe site-urile de specialitate, oamenii mai dau la schimb contra porci de Crăciun, atâta timp cât cred că sunt în avantaj, cazane de ţuică, televizoare, amplificatoare de sunet, cereale, lemne, dar şi ţuică sau baloţi de paie. Alţii oferă contra porci normali porci vietnamezi sau purcele deja gestante.