Crimă înfiorătoare în Franţa: O fetiţă de 9 ani a fost răpită, violată şi ucisă

Franţa este în doliu după o crimă înfiorătoare. O fetiţă de nouă ani a fost răpită de la locul de joacă, violată şi ucisă. Agresorul, un polonez, a fost prins şi e acum arestat.

17 apr. 2015, 16:19

Mii de oameni au luat parte la un marş în memoria copilei de 9 ani, denunţând violenţa şi pericolele la care sunt expuşi din ce în ce mai des copiii. 

Manifestanţii s-au strâns în faţa Primăriei şi au mers către cartierul de unde a fost răpită copila, în timp ce se juca. Marşul a fost condus de familia copilei – părinţii, sora şi cei doi fraţi. Ei au purtat tricouri cu fotografia lui Chloe. Alături de ei a stat primarul din Calais, potrivit România TV.

„După perioada de reculegere urmează perioada întrebărilor. Întrebări care vor fi, probabil, uneori dificile, dar care necesită adevărul – adevărul pentru familie, adevărul pentru instituţii”, spune primarul Natacha Bouchart.

Citeşte şi CRUZIME FĂRĂ LIMITE. O fetiţă de 12 ani, violată, bătută şi ucisă cu brutalitate de propriul văr

Chloe a fost răpită de la locul de joacă, în plină zi, sub ochii mamei sale. „Am urcat cinci minute împreună cu cei doi (copii – n.r.) mai mici. Când am coborât mi s-a spus că a fost luată Chloe. Am început să ţip. Când am ajuns în partea cealaltă (a spaţiului de joacă – n.r.) am văzut-o întinsă pe jos, lângă nişte coşuri de gunoi. (Agresorul – n.r.) a luat-o în braţe – nu ştiu ce i-a făcut înainte, pentru că nu s-a zbătut, nu a făcut nimic, nu a ţipat – a urcat-o în maşină şi a plecat”, a povestit mama fetiţei, Isabelle.

Disperată, femeia a strigat după ajutor, iar martorii au chemat poliţia. Forţele de ordine au găsit cadavrul micuţei câteva ore mai târziu, într-o pădure. Au reuşit să îl aresteze pe criminal, care şi-a recunoscut fapta. Polonezul fusese expulzat din Franţa în urmă cu cinci ani, dar reuşise să se întoarcă chiar în dimineaţa crimei.