Crimă şocantă în Călăraşi. Un bărbat a fost omorât în bătaie. Mai mulţi copii, duşi au audieri

Un bărbat de 59 de ani a fost găsit mort într-o localitate din Călăraşi. Potrivit anchetatorilor, suspecţi de producerea crimei sunt mai mulţi săteni, printre ei sunt şi mai mulţi minori. 

05 sept. 2018, 10:02
Crimă şocantă în Călăraşi. Un bărbat a fost omorât în bătaie. Mai mulţi copii, duşi au audieri

Trupul bărbatului a fost descoperit de câţiva sateni care au alertat autorităţile, informează România TV. Totul s-a întâmplat în comuna Spanţov din judeţul Călăraşi. Oamenii legii s-au deplasat la fata locului, iar din primele cercetari s-a stabilit ca omul a fost omorat din bătaie.

Citeşte şi Crimă şocantă în Botoşani. Un bărbat şi-a ucis mama, apoi s-a culcat în pat lângă ea

S-a deschis un dosar penal pentru omor şi mai multe persoane au fost audiate până noapte târziu. Printre acestea se aflau chiar şi minori. Din primele informatii se pare ca barbatul a fost omorat in bataie de mai mulţi adulţi, însă la bătaie au participat şi minori care l-au lovit şi ei pe bărbat.

Unul dintre minori a fost reţinut seara trecută după audieri şi a fost dus într-un centru de reeducare. Alte şase persoane vor fi duse în fata magistraţilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind acuzate de omor.