Criminal periculos prins pe un şantier de construcţii din Cluj. Autorităţile din Portugalia îl acuză de omor şi viol

Un bărbat căutat de autorităţile din Portugalia pentru că ar fi sechestrat, violat şi omorât o adolescentă de 17 ani, fiica iubitei sale, a fost prins de poliţişti la Cluj-Napoca, unde lucra în construcţii. El va fi prezentat, miercuri, magistraţilor Curţii de Apel Cluj în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă şi extrădării acestuia.

18 ian. 2017, 11:20
Criminal periculos prins pe un şantier de construcţii din Cluj. Autorităţile din Portugalia îl acuză de omor şi viol

Un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, avea emis pe numele său un mandat european de arestare de autorităţile din Portugalia pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi omor calificat, fapte petrecute în luna decembrie 2014, în Portugalia.

În cursul zilei de marţi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de acesta. Miercuri urmează a fi prezentat Curţii de Apel Cluj în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă şi extrădării acestuia în ţara solicitantă.

Potrivit ziuadecluj, la acţiune au participat poliţiştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj. Activitățile au beneficiat de suport tehnic din partea Brigăzii de Operațiuni Speciale Galați.