Criminalul din Oneşti care a ucis doi oameni a fost operat. Bărbatul se află acum la Terapie Intensivă

Criminalul care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, a fost operat de către medici, iar starea lui este stabilă.

02 mart. 2021, 21:12
Criminalul din Oneşti care a ucis doi oameni a fost operat. Bărbatul se află acum la Terapie Intensivă

Criminalul din Oneşti care a ucis doi oameni a fost operat. Directorul medical al Spitalului din Oneşti, Anca Băncescu, e de părere că bărbatul este în secţia de Terapie Intensivă, intubat, dar stabil.

Criminalul din Oneşti care a ucis doi oameni a fost operat. Bărbatul se află acum la Terapie Intensivă

„A fost operat, este intubat, stabil hemodinamic, fără daună majoră pentru organele vitale. E internat în Secţia de Terapie Intensivă”, a precizat directorul medical al unităţii spitaliceşti.

Judecătoria Onești a decis, marți, arestarea preventivă a soției agresorului de la Oneşti, pentru complicitate la luare de ostatici. Faţă de agresor anchetatorii nu au luat deocamdată măsuri preventive, el nefiind încă audiat, spune Libertatea.

Oficialii Poliţiei Române au anunţat, marţi, că bărbatul care i-a ucis pe cei doi muncitori a sunat de patru ori la 112 şi a discutat cu operatorul, dar şi cu adjunctul şefului Poliţiei Oneşti, care venise la locul incidentului, şi cu negociatorul, care fusese chemat din ziua sa liberă şi a ajuns după mai bine de o oră. Autorul dublei crime are patru condamnări la activ – în anii 1987, 1991, 1992 şi 2010, ultima fiind în Italia pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor, a mai transmis Poliția.

Totodată, soția crimialului de la Onești a fost arestata preventiv pentru complicitate, ea il informa pe ucigas tot ce fac politistii clipă de clipă. Femeia se afla cu un etaj mai sus si vorbea la telefon cu soțul, ba chiar ii trimitea țigări cu sfoara pe geam. In același timp, politistii au venit azi cu primele explicații despre cum au intervenit: totul a fost dupa regulament. Tragedia s-a produs pentru că victimele l-au atacat pe cel care le luase ostatice.

Ea fusese reţinută încă de seara trecută pentru complicitate la lipsire de libertate. Anchetatorii i-au în calcul ca femeia să-l fi ajutat pe criminal să-i imobilizeze pe cei doi muncitori în apartamentul în care lucrau, imobil care i-a aparţinut în trecut chiar criminalului şi pe care îl pierduse în instanţă.

„Soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face, motiv pentru care, din câte cunosc, este prezentată cu propunere de arestare preventivă. Ea stătea deasupra apartamentului în care avea loc incidentul. Era la nişte prieteni, în mod constant, mai ales soţia mergea acolo”, a spus directorul adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR.

Citeşte şi: Soţia criminalului din Oneşti a fost arestată preventiv. Anchetatorii o acuză de complicitate