Cristi Borcea a ieşit din închisoare. Afaceristul nu s-a dezlipit câteva zile de Valentina Pelinel FOTO

In urma cu putin timp, fostul sef de la Dinamo a beneficiat de o permisie de cateva zile din partea sefilor Penitenciarului Jilava!

27 dec. 2017, 09:34
Cristi Borcea a ieşit din închisoare. Afaceristul nu s-a dezlipit câteva zile de Valentina Pelinel FOTO

Aflat la inchisoare de mai bine de trei ani, dupa condamnarea definitiva in Dosarul Transferurilor, iubitul Valentinei Pelinel a fost lasat acasa pentru cinci zile, scrie wowbiz.ro Surse din preajma omului de afaceri sustin ca totul s-a petrecut la inceputul lunii decembrie, chiar inainte de aniversarea iubitei sale! 

Citeşte şi Valentina Pelinel, UMILITĂ după ce a publicat o poză cu Milan de Crăciun FOTO

„Valentina a avut parte de un cadou neasteptat de ziua ei! Barbatul pe care il iubeste a beneficiat de clementa din partea directorilor de la Penitenciarul Jilava, care i-au acordat sansa de a fi alaturi de partenera sa de viata si de baietelul lui pentru o perioada scurta de timp! Fostul actionar al dinamovistilor a respectat protocolul, astfel ca sederea lui la vila din Pipera a fost un mare secret, drept dovada ca nimeni nu a stiut ca iesit din puscarie. Omul a fost extrem de discret si, pe intreaga perioada, nu a parasit domiciliul”, au dezvaluit persoane apropiate afaceristului!

Dupa cateva zile in care a fost impreuna cu familia, Borcea s-a intors la penitenciar, tot in mare secret, urmand sa isi ispaseasca in continuare din pedeapsa de sase ani si patru luni pe care o are de efectuat din cauza banilor incasati fraudulos din vanzarile de fotbalisti!