Cristi Brancu, dezvăluiri-bombă despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf. De la ce a pornit ruptura

Cristi Brancu, apropiat al cuplului Anamaria Prodan - Laurenţiu Reghecampf, a făcut dezvăluiri incredibile despre subiectul momentului, şi anume divorţul celor doi!

12 oct. 2021, 17:06
Cristi Brancu, dezvăluiri-bombă despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf. De la ce a pornit ruptura

Cristi Brancu, dezvăluiri-bombă despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf. Cristi Brancu, apropiat al cuplului Anamaria prodan – Laurenţiu Reghecampf, a făcut dezvăluiri incredibile despre subiectul momentului, şi anume divorţul celor doi!

Cristi Brancu, dezvăluiri-bombă despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și Anamaria Prodan (48) divorțează după 15 ani de căsnicie! După patru luni de zvonuri și încercări nereușite din partea sexy-impresarei de a-l aduce înapoi la familie pe soțul ei, antrenorul Universității Craiova a anunțat că a depus actele de divorț! Ba, mai mult, au apărut și zvonuri că amanta lui Reghecampf, Corina Caciuc Bilcon, este însărcinată și va naște o fetiță!

Anamaria Prodan, primele declarații despre divorț. Ce spune despre amanta lui Laurențiu Reghecampf

Cristi Brancu, realizatorul emisiunii „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, un apropiat al cuplului Prodan – Reghecampf, a analizat ruptura pentru Click!. „Am asistat ca prieten la drumul căsniciei Anei cu Laurenţiu. Oamenii care erau fericiți acum șase luni, la o nuntă după 15 ani de căsătorie, sunt acum în situația în care el divorțează, cu amanta însărcinată în patru luni? Rar vezi așa ceva. Știm clar acum câteva lucruri: relația extraconjugală a lui Laur durează de mai mult timp, Laurențiu junior este cel mai șocat de tot ce se întâmplă, Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă a lui Laurențiu și acum, persoane din afara căsniciei se bucura de ea. Mai mult, Ana s-a certat aproape definitiv cu toți cei despre care i s-a spus ca au ceva cu Reghe și cu ea: Pițurcă, Dinu, Porumboiu, Horia Ivanovici. Nici eu cu ea nu mai vorbim. Și atunci întreb: pentru cine și pentru ce s-a bătut?”, a declarat Cristi Brancu.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor împărţi la divorţ o avere uriaşă. „Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane!”

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Podan au împreună un băiat, Laurențiu, născut în 2008. Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, Luca, născut în 2001. Anamaria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, cu care are două fete, Rebecca (22 de ani) şi Sarah (21 de ani).


loading...