Cristian Boureanu dă cărțile pe față. Cum a aflat că fosta soție îl înșela cu nașul lor de cununie: „M-a scos la o cafea să-mi spună”

Cristian Boureanu a dat cărțile pe față despre cum a aflat că prima lui soție, Irina, l-a înșelat cu nașul de cununie și bunul lui prieten, Sebastian Vlădescu.

11 iun. 2022, 18:02

Cristian Boureanu și Irina s-au căsătorit în anul 2000, apoi au devenit părinții Ioanei, iar după patru ani de căsnicie au divorțat. Fostul politician a luat această decizie după ce a aflat de infidelitatea Irinei Boureanu.

Irina l-a înșelat pe Cristian Boureanu, care avea 31 de ani la vremea respectivă, cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu, care avea 46 de ani. A fost mare scandal la vremea respectivă, iar Boureanu a povestit acum cum a aflat de infidelitatea fostei soții.

„M-a scos la o cafea Sebastian să-mi spună. Și atunci l-am ascultat și, la un moment dat, l-am întrebat: ai bani la tine? Da. Plătești tu cafeaua? Da. Bine. M-am ridicat și am plecat. Și apoi m-am dus pe jos acasă, am zis că n-are rost să mă urc la volan că-s nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea.

Hai să spunem că de fiecare dată când în spatele cortinei relația începea să se destrame eu am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn. Sunt două lucruri. Oamenii încep să se certe și nu știu de ce. Unul din ei știe de ce se întâmplă chestia asta”, a povestit Cristian Boureanu în podcastul lui Cătălin Măruță.

@acasalamaruta Luni seară vă așteaptă un podcast alături de Cristian Boureanu, ne întâlnim pe YouTube: Acasă la Măruță! #acasalamaruta #podcast #cristianboureanu ♬ original sound – Acasa La Maruta

După scandalul izbucnit, s-au întâmplat mai multe lucruri. Cristi Boureanu și Irina au divorțat, fiica lor, Ioana, a rămas la fostul politician, mama ei pierzând custodia. Iar la scurt timp, Irina s-a căsătorit cu Sebastian Vlădescu.

Cristian Boureanu, înșelat cu nașul de cununie și de a doua soție, Valentina Pelinel

După divorțul de Irina, Cristian Boureanu și-a găsit fericirea în brațele Valentinei Pelinel. Au fost căsătoriți din 2007 până în 2014, iar apoi fostul model s-a cuplat cu Cristi Borcea, tot nașul lor de cununie, căsătorit la vremea respectivă cu Alina Vidican.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit ulterior, după ce fostul acționar al clubului Dinamo a ieșit din închisoare. Acum au împreună un băiețel și două fetițe gemene și se înțeleg de minune.