Mafia îi ameninţă apropiaţii Cristianei Dima, fotomodelul care s-a aruncat de la etajul 4

Cazul tinerei sexy care s-a aruncat de la etajul 4 de frica mafiei are continuări neașteptate. O vedetă din oraș care a făcut o serie de dezvăluiri despre viața dusă de Cristiana Dima și cine ar vrea să îi facă rău a ajuns să fie căutată de băieții răi.

24 feb. 2014, 11:07
Mafia îi ameninţă apropiaţii Cristianei Dima, fotomodelul care s-a aruncat de la etajul 4

Cazul Cristianei Dima e departe de final, scrie exclusivtm.ro. În timp ce tânăra e internată în spital, în stare gravă, după ce a încercat să își pună capăt zilelor pentru a scăpa de cei care îi doreau răul, acum mafia din oraș e în căutarea celor care erau apropiați de tânăra.

Citeşte şi Mesajul INCREDIBIL postat de Cristiana Dima pe FACEBOOK înainte de tentativa de suicid

Pe lista „oamenilor răi” se află și Adrian Haiduc, creatorul de modă din Timișoara, care era extrem de apropiat de fosta prezentatoare a Antenei 1.

Haiduc era atât confident al frumoasei care se iubea cu unul dintre cei mai controversați oameni din oraș, cât și partener al ei. Mai precis, tânăra a fost imaginea lui Adrian Haiduc, lucru care i-a apropiat.

Citeşte şi CRISTIANA DIMA s-a aruncat de la etajul 4! Mesajul SFÂŞIETOR al mamei vedetei

Acum, excentricul artist a primit mesaje prin care i s-a recomandat ca subiectul Cristiana Dima să fie uitat. „Mi s-a recomandat să nu mai vorbesc pe tema asta. E în interesul meu”, spune Adrian Haiduc, care pe bună dreptate se teme să mai deschidă controversatul caz.

Citeşte şi CRISTIANA DIMA, hărţuită de ADRIAN CRISTEA pe Facebook. Dialog incredibil