Cristiano Ronaldo i-a plătit o SUMĂ URIAŞĂ ca să-şi retragă PLÂNGEREA. Cât a încasat femeia care l-a acuzat de VIOL

Presa din SUA a intrat ân posesia unor documente care arata ce s-a intamplat exact intre superstarul lui Juventus si Kathryn  Mayorga in urma cu 10 ani. Modelul a acceptat sa semneze un acord prin care primea 375.000 de euro ca sa uite de timpul petrecut alaturi de Cristiano Ronaldo.

19 aug. 2019, 16:22
Cristiano Ronaldo i-a plătit o SUMĂ URIAŞĂ ca să-şi retragă PLÂNGEREA. Cât a încasat femeia care l-a acuzat de VIOL

Cristiano Ronaldo a scapat de raspunderea penala din lipsa de probe, insa procesul continua in civil. Astfel, conform informatiilor obtinute de TMZ, starul portughez i-a trimis in conturi lui Kathryn Mayorga suma de 375.000 de dolari in schimbul renuntarii la orice fel de acuzatii.

Anunţ BOMBĂ făcut de procuror în cazul lui Cristiano Ronaldo. Ce se întâmplă dupa ce a fost acuzat de VIOL

In actele transmise instantei, Cristiano Ronaldo sustine ca plata sumei catre Kathryn Mayorga nu e o recunoastere a versiunii modelului, ci doar o cale de a evita expunerea in fata mass-media.

Lovitură de teatru în procesul de VIOL al lui Cristiano Ronaldo. Ce s-a întâmplat cu femeia care l-a acuzat pe FOTBALIST

Dovezile prezentate de Cristiano Ronaldo vor ajunge in fata unui judecator, care va decide acum daca procesul poate continua sau va fi clasat.


loading...
Partenerii noștri