Cristina Spătar se mărită din nou. Cum arată bărbatul care a cerut-o de soție: „Am spus DA”

Cristina Spătar se mărită din nou. Vedeta a fost căsătorită cu Alin Ionescu, cu care doi copii, o fată și un băiat. A trecut prin clipe grele când s-a despărțit de tatăl copiilor, însă, la câțiva ani buni, a reușit să își refacă viața și să își întemeieze o familie cu noul iubit.

05 dec. 2022, 15:22
Cristina Spătar se mărită din nou. Cum arată bărbatul care a cerut-o de soție: „Am spus DA”
Cristina Spătar se mărită din nou

Cristina Spătar se mărită din nou. De ceva vreme, cântăreața a început să fie din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, iar de curând și-a surprins fanii din mediul online. A fost cerută în căsătorie și a acceptat.

Citește și: Cristina Spătar, operată de urgență: „Durerile erau foarte mari!”. Diagnistic teribil al medicilor

Cristina Spătar se mărită din nou

Se pare că artista, în vârstă de 50 de ani, trăiește una dintre cele mai frumoase momente din viața sa. După un divorț dureros, și-a găsit liniștea lângă partenerul ei, care a cerut-o în căsătorie, în Dubai.

Cristina Spătar a vrut să împărtășească cu fanii săi momentul special și a postat pe Instagram o imagine cu inelul cu diamante pe care l-a primit de la alesul inimii sale. Bărbatul s-a așezat în genunchi cu inelul, dar și cu un buchet de trandafiri și i-a pus vedetei marea întrebare. ”Am spus Da!”, a scris Cristina Spătar pe rețelele de socializare. Vedeta a preferat să nu ofere prea multe detalii despre iubitul ei.

Cristina Spătar primeşte semne după moartea mamei sale

Vedeta a trecut prin momente dificile, când şi-a pierdut mama şi a vorbit despre smenele pe care le primește de la ea, ori de câte ori trece prin situaţii grele. Cristina Spătar a mărturisit că o visează des pe mama ei, care îi oferă sfaturi și o avertizează în legătură cu situațiile în care se află. Suferă foarte mult că nu o mai are fizic alături, îi lipseşte enorm blândeţea şi căldura ei.

Am visat-o, îți dai seama, ca orice copil care își pierde mama. Când o visez, mă avertizează de situații dificile, urmează ceva dificil în viața mea. Trebuie să fiu mai atentă, nu știu… așa e, chiar am observat când o visez pe ea, am parte de experiențe puțin plăcute sau sunt situații mai delicate.

În orice situație delicată, mă rog lui Dumnezeu și, ulterior, vorbesc cu ea, că știu că ea mă ajută și m-a ajutat toți anii ăștia când mi-a fost mai greu. Ea nu a fost o mamă oarecare, a fost o mamă… foarte blândă, caldă, o mamă adevărată, nu pot să explic. Blândețea întruchipată era mama mea”, a mărturisit Cristina Spătar, la Antena Stars.