Cu cine ar fi înlocuit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase. Cine este frumoasa Oana Leonte

Oana Leonte, o tânără profesoară de franceză, este dovada ca APP, partidul lui Liviu Dragnea, chiar aduce generaţia nouă în politica românească.

24 iul. 2022, 18:21

Despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase a surprins pe toată lumea. Cei doi au trecut prin multe momente dificile, dar se pare că fostul politician ar fi suspectat-o de trădare.  Fostul lider PSD ar fi părăsit-o pe Irina prin intermediul unui SMS, apoi ar fi blocat-o fără să-i dea dreptul la replică.

„Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat”, a spus atunci Irina Tănase.

Liviu Dragnea pare că nu a pierdut vremea şi ar avea o nouă iubită tânără. Buzoianca Oana Leonte, tânăra profesoară de franceză, este dovada că APP, partidul lui Liviu Dragnea, chiar aduce generația nouă în politica românească. Şi nu numai, dacă ar fi să dăm crezare bârfelor din culisele politicii româneşti. Oficial, nici fostul lider PSD, nici tânăra politician din APP nu au confirmat relaţia.

Liviu Dragnea revine în politică: „Nu voi înceta să lupt cu hienele și trădătorii de neam care pun România pe tava stăpânilor din afară!”

Aceasta a absolvit facultatea de limbi străine și are 25 de ani. „De mai bine de jumatate de an Alianta Pentru Patrie este casa mea, este a doua mea casa, si cumva eu imi doresc foarte mult sa atrag langa mine foarte multi tineri.”

Oana Leonte a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu”, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și este masterand în Sociologie. A activat în echipa de volei a CSS Buzău, a fost model și a publicat un volum de versuri în timpul liceului. Leonte a fost, timp de șase luni, secretar general al APP Sectorul 1 și, conform unor surse locale, ar face jocurile la APP Buzău.

„Într-o lume polarizată, divizată, care tinde spre globalizare, România trebuie să rămână unită și suverană, iar tradițiile, obiceiurile și credința rămân valorile de la care trebuie să construim o Românie nouă, puternică, unde tinerii să trăiască fără grija zilei de mâine. Îndemn tinerii care își iubesc țara să se alăture unui partid profund românesc, pentru ca România să reprezinte în viitor o putere în materie de educație, sport, energie, cultură,  turism”, este unul dintre mesajele acesteia de pe rețelele de socializare.

Lovitură pentru Liviu Dragnea. Tribunalul menţine interceptările SRI ca probe în dosarul Tel Drum

Într-un interviu pentru presa locală, la intrebarea Cum dumnezeu reusiti voi, cu Liviu Dragnea, Codrin Stefanescu, ca partid, sa resoftati mintile tinerilor?, Oana Leonte afirmă: „Stim foarte bine ca domnul Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu au fost foarte apropiati de organizatiile de tineret de la PSD, noi avem sustinerea dansilor, sunt alaturi de noi, in sensul ca ne dau anumite directii, ne coordoneaza, avem activitati.”

„Pur si simplu noi am fost destul de prezenti si in mediul online, si cred ca acesta a fost inceputul, au vazut toate mesajele care au fost postate , pe APP, in online, si nu ai cum sa nu intelegi sau sa nu iti dai seama din chestiile astea.”

„Tinerii sunt aici pentru tara, pentru ca pur si simplu vor o schimbare. Oamenii nu mai suporta minciuna, vor altceva.” este parerea Oanei legata de tinerii din Alianta Pentru Patrie. „Nu trebuie sa inveti un text pe de rost si sa mergi la 100 de persoane sa il spui, pentru ca oamenii sunt diferiti, si au nevoi diferite, si probleme diferite, si situatii diferite. Tu cand te intalnesti cu un om si ii vorbesti despre Alianta Pentru Patrie, tu il simti pe omul ala, iar omul ala daca s-a oprit sa vorbeasca cu tine, te asculta, si tu ii explici realitatea.”

„Eu nu stiu cum au curaj unii sa se uite in ochii tinerilor, sau nu stiu cum ar avea unii curaj sa vina sa ma priveasca pe mine in ochi, care stiu si eu acum despre ce este vorba, si cat am fost mintiti, si cat am fost lasati in spate, si cat s-a tras pe tara asta”, a declarat Oana Leonte pentru Observatorul Buzoian.

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au cunoscut în 2013, iar la scurt timp au decis să formeze un cuplu. Cei doi au demonstrat în nenumărate rânduri că iubirea lor este mai presus de orice zvon care apărea în presă legat de relația lor. Deși între ei exista o diferență de 30 de ani, Irina și-a apărat mereu povestea de dragoste trăită alături de fostul lider al PSD.

Liviu Dragnea, fost preşedinte al PSD, a anunţat după ieşirea din închisoare că va sprijini un partid nou-înfiinţat, numit Alianţa pentru Patrie. Potrivit lui Dragnea, formațiunea a luat naștere în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu, deocamdată Dragnea având interdicţii de a evolua în politică.

Irina Tănase are şi ea un admirator secret! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Liviu Dragnea FOTO