Cu cine se aliază AUR pentru alegeri. George Simion a anunțat lista partenerilor: „Forțele globaliste vor suferi o înfrângere!” | EXCLUSIV

Partidul AUR se pregătește de alegeri. George Simion speră ca în primăvară să se organizeze anticipate, motiv pentru care a pregătit deja primele alianțe împotriva partidelor vechi și a USR-ului. 

01 sept. 2022, 22:48
Cu cine se aliază AUR pentru alegeri. George Simion a anunțat lista partenerilor: „Forțele globaliste vor suferi o înfrângere!” | EXCLUSIV

George Simion se așteaptă ca până la finalul anului, cetățenii din Europa să fie din ce în ce mai nemulțumiți, inclusiv în România, tensiune ce ar putea determina organizarea de alegeri.

„Cam peste tot în lume au loc convulsii, alegeri. Să sperăm că și la noi, până în primăvară, vor avea loc alegeri anticipate. Văzând dezastrul, observăm cum cele două formațiuni (n.r. – PSD și PNL) aruncă pisica dintr-o curte în alta, mimează că se ceartă.

Vom face o alianță, o pregătim cu partide similare cu ale noastre din punct de vedere doctrinar (…) Am semnat deja un parteneriat cu Alianța Național-Țărănistă, mai avem în vedere o colaborare cu Partidul Republican și cu Alianța pentru Renaștere Națională. Pe lângă polul conservator, ne gândim și la partide ecologiste, țărăniste, liberale etc”,  a declarat George Simion, pentru România TV.

 

Ce alianțe internaționale pregătește George Simion cu AUR

 

De asemenea, Simion a pregătit și alianțele internaționale.

„Prietena noastră, Giorgia Meloni, va câștiga alegerile în Italia, Fratelli d’Italia. Am avut un vot în unanimitate. O susținem pe Giorgia Meloni, care va avea o victorie răsunătoare. Și republicanii vor avea o victorie răsunătoare în SUA.

(…) Pregătim mai multe vizite în SUA, au loc acolo alegeri, ‘midterm’ în noiembrie, unde Joe Biden și democrații, forțele globaliste, vor suferi la fel, o înfrângere”, a mai punctat Simion, a mai transmis liderul AUR, joi seara.

 

Proteste masive în România, anunțate de către George Simion

 

George Simion pregătește proteste masive de stradă, după nunta de la Măciuca. Mitingurile se vor desfășura peste câteva săptămâni.

„Cum e lăsat liber Virgil Popescu, lăsat să-și bată joc de soarta României prin înstrăinarea TermoMintia, cu îndatorarea țării prin această compensare, prin favorizarea unor companii necunoscute din energie, ne face să acționăm. Mâine e prima zi de sesiune extraordinară, am anunțat o conferință de presă, pregătim românii pentru proteste, pentru că am văzut că suntem singura forță care poate scoate oamenii în stradă.

La sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie, vor fi proteste în București și-n restul țării.

Îndemnăm românii să iasă în stradă. Altfel, Virgil Popescu îi va duce în faliment pe români, vor fi nevoiți să-și vândă apartamentele.

Nu ne dorim o politizare a acestor proteste, invităm și celelalte sindicate, patronate, alte formațiuni de opoziție, pentru a avea o poziție comună, pentru a face o coaliție anti-PSD-PNL”, a declarat George Simion, pentru România TV, miercuri seara.