Culmile prostituţiei. Sex oral pe viaţă, pentru două milioane de dolari

Disperarea îi împinge pe mulţi la gesturi necugetate. O femeie s-a oferit să-i facă sex oral toată viaţa oricui va binevoi să-i vireze în cont două milioane de dolari.

RomaniaTV.net
24 apr. 2012, 11:19
Culmile prostituţiei. Sex oral pe viaţă, pentru două milioane de dolari

Despre prostituţie se spune că este cea mai veche profesie din lume şi în multe ţări ea este acceptată ca atare şi reglementată legislativ. Dincolo de tarifele fixe de pe această piaţă ies în evidenţă oferte cel puţin ciudate ale unor persoane, care îşi oferă trupul contra unor servicii cel puţin ciudate. Site-ul oddee.com a făcut o selecţie a 8 dintre ele.

1. Sex în schimbul unor bilete la un meci de baseball
Susan Finkelstein era atât de disperată să-şi vadă din tribune echipa favorită, Philadelphia Phillies, încât a postat un anunţ cu următorul text: „Fană înveterată a lui Phillies – superbă, blondă, înaltă, plină de viaţă. Am nevoie disperată de două bilete la meci”. Poliţia a găsit anunţul, iar un ofiţer sub acoperire a ajuns la Susan, care s-a oferit să facă sex în schimbul biletelor. Femeia, în vârstă de 43 de ani, a fost arestată.

2. Sex în schimbul Warcraft Gold
Împătimită a jocului video Warcraft, o femeie mai avea nevoie de 5.000 gold pentru a cumpăra Epic Flying Mount, unul dintre cele mai rapide niveluri ale jocului. În acest sens, pe 4 august 2007 a postat pe internet un anunţ prin care îşi oferea trupul celui care îi transferă în cont 5.000 de piese de aur.

3. Sex în schimbul a doi cheesburgeri
Un poliţist sub acoperire a arestat o femeie în vârstă de 47 de ani, el declarând că aceasta era dispusă să facă sex în schimbul a doi cheesburgeri, cumpăraţi cu 2,75 euro, de la McDonald’s.

4. Prostituţie în scopuri caritabile
O femeie din Chile şi-a pus trupul în slujba unei organizaţii de caritate din ţara sa. Ea a organizat o licitaţie în cadrul căreia a oferit 27 de ore de sex şi a strâns suma de 4.000 de dolari.

5. Sex contra chipsuri
O femeie din Oklahoma, Lahuma Sue Smith (36 ani) a fost surprinsă în maşină cu un bărbat, în timp ce făcea sex. La arestare, omul a spus că are probleme în cuplu şi era în căutarea unei prostituate, însă cum nu a avea bani la el a găsit-o pe Lahuma, care a acceptat să facă sex în schimbul unei cutii de chips-uri Frito Lay, pe care le avea în maşină.

6. Masturbare contra bilete la zoo
Disperat să vadă pe viu urşii panda de la grădina zoologică, un student din Washington s-a oferit să îl masturbeze pe cel care îi va facilita accesul la animalele sale favorite.

7. Sex oral toată viaţa, pentru două milioane de dolari
David Choe are în prezent o avere estimată la 200 milioane de dolari. El este un artist graffitti, care în 2005 a pictat sediul Facebook din Palo Alto. El a declarat că o femeie i-a propus să-i facă sex oral în fiecare zi, dacă el va accepta să îi ofere două milioane de dolari.

8. Sex în schimbul unei porţii de Chicken McNuggets
În ianuarie 2012, Khadijah Baseer a fost arestată din acest motiv în parcarea unui restaurant McDonald’s, din Los Angeles.