Culoarea preferată spune totul despre tine în PAT. Recunoaşte: Roşu sau roz?

Alege culoarea preferata şi vezi ce dezvăluie asta despre comportamentul sexual.

13 feb. 2018, 21:05
Culoarea preferată spune totul despre tine în PAT. Recunoaşte: Roşu sau roz?

Asadar, care este culoarea ta favorita?

Culoarea preferata: Rosu

Oamenii carora le place rosul sunt adevarate animale sexuale. Se excita usor si le place la maximum sa faca amor. Sunt foarte rezistenti in pat. Cand doua persoane carora le place rosu ajung in dormitor poti fi sigur ca din punct de vedere sexual lucrurile se vor incinge foarte tare. Iubitorii de rosu au personalitati intense de care ceilalti trebuie sa tina seama.

Culoarea preferata: Galben

Daca iti place galbenul atunci dorinta ta sexuala este complexa si adaptabila. In cele mai multe cazuri, iubitorii de galben se vor acomoda in mod pasiv cu dorintele sexuale mai puternice ale partenerilor. Poate ca nu ai chef intotdeauna de sex, insa nu vei spune niciodata nu unei persoane pe care o iubesti sau admiri.

Culoarea preferata: Albastru

Iubitorii culorii albastru sunt parteneri sexuali spectaculosi. Au tendinta de a fi sinceri, plini de afectiune si atenti la nevoile partenerului. Atat barbatii cat mai ales femeile se dau in vant dupa preludiu si pun mare pret si dupa ce se intampla dupa partida de amor. In casnicie, persoana care iubeste albastrul, este un partener minunat: niciodata nu se plictiseste sa-si multumeasca jumatatea si nu mai este interesata de alte persoane.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...