Cum a reacționat Sebastian Dobrincu când a văzut primul milion de dolari în cont: „Mă uitam la ecranul ăla și zic ‘ok, acum ce?’. Atunci mi-am dat seama că banii nu aduc fericirea”

Sebastian Dobrincu, investitorul emisiunii Imperiul Leilor de la ProTv, a povestit ce a simțit atunci când a văzut în cont primul milion de dolari.

16 iul. 2022, 23:53
Cum a reacționat Sebastian Dobrincu când a văzut primul milion de dolari în cont: „Mă uitam la ecranul ăla și zic ‘ok, acum ce?’. Atunci mi-am dat seama că banii nu aduc fericirea”

Sebastian Dobrincu, în vârstă de 23 de ani, este unul dintre cei mai de succes tineri din România. Are mai multe afaceri peste Ocean, o înclinație deosebită către business și este milionar.

Sebastian Dobrincu este fondatorul Storyheap, o platformă care a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack. El a intrat în lumea software-ului în 2009, la doar 11 ani, iar la 17 ani s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

Citește și Ce spune Sebastian Dobrincu despre momentul când a fost exmatriculat de la liceu: „Cine știe pe unde eram acum?”

Născut în București, Sebastian a fost pasionat de programare si tehnologie încă de la o vârstă fragedă. El a început să învețe despre ingineria software pe cont propriu la vârsta de 7 ani, iar în următorii 10 ani a continuat să își perfecționeze abilitățile în inginerie.

Sebastian Dobrincu a povestit recent, în cadrul unui interviu, ce a simțit atunci când a văzut primul milion de dolari în cont.

„Știi cum îmi imaginam momentul acela? Ca atunci când câștigi la Loto. Așa mă gândeam când eram mic. Că o să intri acolo să vezi milionul și o să zici ‘wow, cât de tare ești, câte ai făcut, nu știu ce’. Nu. Eram în New York, în lounge-ul locului unde stăteam și munceam mult în perioada aceea. Atunci când muncești mult, te pierzi în muncă, pierzi noțiunea timpului, nu îți dai seama cum trece timpul. Noi acumulam bani atunci, începea să crească compania, să crească veniturile. Și vedeam, simțeam că vine momentul acela. L-am preconizat, nu s-a întâmplat de pe o zi pe alta să zic că nu-mi vine să cred. Știam, vedeam trendul ascendent.

Și mă așteptam ca momentul în sine, când văd un milion în cont, să zic wow, ce moment memorabil. În realitate, am văzut un milion și zic că ar trebui să simt ceva, o senzație, o bucurie. Nimic n-am simțit. Mă uitam la ecranul ăla și zic ‘ok, acum ce?’. Atunci mi-am dat seama că banii nu aduc fericirea. Pentru că nu am simțit niciun moment de fericire. M-am simțit mândru că s-a întâmplat ce visam de atâta timp, apoi m-am întors să muncesc”, a povestit el.

@flory_floo #NikeShesBallin #vaidaflorentina #foryou #DI4RI ♬ suono originale – Vaida-Florentina

Citește și Sebastian Dobrincu s-a mutat în Bucureşti. Cum arată casa investitorului de la „Imperiul Leilor”