Cum arată acum starul de la Hollywood care a făcut celebru un costum de baie roşu în Baywatch. S-a schimbat radical

Starul Baywatch, Yasmine Bleeth, în vârstă de 51 de ani acum, a fost văzută la aproape două decenii după ce a părăsit Hollywood-ul, plimbându-şi câinele prin LA. Ea a făcut celebru un costum de baie roşu în timp ce a jucat în Baywatch în anii 90. 

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 18:15

Actrița în vârstă de 51 de ani a purtat un hanorac cu glugă neagră, cu o rochie albastră vibrantă, la aproape 20 de ani după ce și-a luat rămas bun de la Hollywood. Yasmine părea să se bucure de vremea caldă din sudul Californiei, în timp ce îşi plimba câinele pe trotuar. 

Și-a acoperit brațele cu un hanorac negru cu fermoar, cu mesajul „Detroit vs. toată lumea” brodat pe piept cu litere albe la care a asortat o pereche sezonieră de sandale țesute realizate dintr-un material de pânză bej. Și-a păstrat părul brun închis legat într-o coadă de ponei și şi-a lăsat şuviţe scurte să-i atârne pe faţă.

Yasmine Bleeth a fost considerată unul dintre simbolurile feminine ale anilor ’90. Datorită carismei şi a fizicului de invidiat, apariţia episodică a actriţei, în serialul-fenomen Baywatch, s-a transformat într-un rol de sine stătător de-a lungul a trei sezoane.

Declinul vedetei a fost cauzat de abuzul de stupefiante, ceea ce a adus cu sine refuzul regizorilor de a mai lucra cu ea. Aceştia au catalogat-o adeseori ca fiind dificilă din punct de vedere profesional, scrie The Sun. 

Yasmine Bleeth s-a internat într-o clinică de dezintoxicare pentru a învinge dependenţa de cocaină. Aici l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soţ până în prezent, Paul Cerrito, patron al unui club de striptease.

Cu toate acestea, în 2001 vedeta a recurs din nou la droguri. Bleeth a fost arestată, după ce a fost implicată într-un accident de maşină, iar poliţia a găsit cocaină în autovehiculul pe care actriţa îl conducea.

Citeşte şi: Eugenie Bouchard, costumaţie surpriză de Halloween. S-a transformat în Pamela Anderson FOTO

Yasmine Bleeth şi-a recunoscut vina în cazul incidentului. Vedeta a fost condamnată la doi ani cu suspendare şi 100 de ore de muncă în folosul comunităţii. În anul 2003 actriţa a decis să se retragă din viaţa publică, alături de soţul ei.