Cum arăta Corina Caciuc în tinereţe. Era blondă şi nu avea îmbunătăţiri

Cum arăta Corina Caciuc în tinereţe. Iubita lui Laurenţiu Reghecampf urmează să îl facă tată a treia oară pe antrenorul Universităţii Craiova, acesta fiind în plin proces de divorţ cu Anamaria Prodan. El mai are doi băieți, cu alte două femei.

19 nov. 2021, 17:14

Cum arăta Corina Caciuc în tinereţe. După o căsnicie de 15 ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan.

La scurt timp, au apărut și primele poze cu antrenorul Universității Craiova alături de amanta Corina Caciuc, femeia care ar fi însărcinată și care îi va face încă un băiat lui Reghe.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, devastată! Ce i-a cerut Corina Caciuc lui Reghecampf: „Nu îl lasă, are o problemă cu noi!”

Cum arăta Corina Caciuc în tinereţe

În tinereţe, Corina avea părul blond platinat pe atunci și câteva kilograme bune în plus. În fotografiile postate de Click.ro, amanta lui Reghe apare în compania a diverși bărbați, iar pe unul dintre aceștia l-ar fi cunoscut, se pare, chiar în Dubai.

Părinții Corinei sunt Caciuc I. Și Caciuc A., doi oameni simpli care au venit la Deva, cu mulți ani în urmă, pentru o viață mai bună. Ei provin dintr-o localitate din județul Botoșani, însă s-au stabilit în Hunedoara alături de mai mulți membri ai familiei, cu mai mulți ani în urmă, scrie Botoşăneanul.

Soții Caciuc au în continuare legături cu zona Botoșaniului, mai ales că au multe rude acolo, ei provenind dintr-o familie numeroasă. În urmă cu câțiva ani, viitorul socru al lui Laurențiu Reghecampf s-a certat cu câteva rude de la Botoșani pentru o moștenire, iar disputa a ajuns în tribunal.

Corina Cauciuc are și o soră mai mare, care este căsătorită și are doi copii. Conform unor surse apropiate iubitei lui Reghecampf, părinții Corinei sunt încântați de perspectiva de a avea un ginere faimos și bogat, însă sunt destul de deranjați de amploarea pe care a luat-o întreaga poveste, în presă.


loading...
Partenerii noștri