Cum arată, de fapt, Anamaria Prodan la 50 de ani. Au apărut imagini din vacanţa din Grecia, unde a fost cu noul iubit

Cum arată, de fapt, Anamaria Prodan la 50 de ani. Anamaria Prodan şi Flavius Nedelea au început o frumoasă poveste de dragoste şi au decis să petreacă câteva zile de vis, la un hotel de lux. Totodată, au sărbătorit o prietenă de-ale impresarei.

11 mai 2023, 08:34
Cum arată, de fapt, Anamaria Prodan la 50 de ani. Au apărut imagini din vacanţa din Grecia, unde a fost cu noul iubit

Cum arată, de fapt, Anamaria Prodan la 50 de ani. Impresara pare să îşi fi pus viaţa în ordine şi să dea uitării divorţul scandalos cu Laurenţiu Reghecampf. Este foarte fericită în aceste momente, iar asta se datorează noului ei iubit, Flavius Nedelea.

Citeşte şi: Cât va dura relația cu iubitul misterios? Anamaria Prodan a încălcat sfatul venit de la Carmen Harra: „Să-şi ţină secretă relaţia!”

Cum arată, de fapt, Anamaria Prodan la 50 de ani

Cei doi îndrăgostiţi au ales să petreacă câteva zile la căldură şi de această dată au ales Grecia, mai ales că a fost şi ziua unei prietene. Astfel, Anamaria Prodan şi Flavius Nedelea s-au relaxat şi au petrecut câteva zile de vis la un hotel de lux din Grecia.

După câteva zile de vacanţă în compania iubitului milionar, Anamaria Prodan s-a întors acasă şi a postat o imagine cu ea, în costum de baie, în care stătea pe o stâncă, aproape de mare.

Nu putem să trecem cu vederea faptul că impresara, la 50 de ani, arată impecabil. Imaginea a adunat peste 4.500 de like-uri într-o singură zi.

Anamaria Prodan, sfătuită de fiul ei

Dacă în urmă cu ceva timp, impresara spunea că fiul ei este gelos, la gândul că ea ar putea să își facă o nouă relație, acum situația s-a schimbat, iar cel mic a sfătuit-o pe mama sa: „Mami, te rog să fii foarte calmă!”, a fost replica lui Bebeto.

Bebeto este un tip cerebral, un copil care a crescut numai printre adulti. A fost lângă mine secundă cu secundă și știe prin ce am trecut. Se bucură foarte tare pentru tot ceea ce mi se întâmplă mie frumos în viață.

Bebeto și Flavius vorbesc despre absolut orice, de fiecare dată, după antrenament, vine și mănâncă în restaurantul pe care Flavius îl deține. Este fotbalist de performanță și trebuie să manânce sănătos”, a declarat impresara.