Cum arată fiica cea mare a lui Adrian Mutu la 15 ani. Ce frumoasă este Adriana Lea FOTO

Adrian Mutu a postat o fotografie cu fiica lui, Adriana Lea, chiar in ziua in care fata a implinit 15 ani. Adolescenta este fata mai mare a "briliantului" din căsnicia cu dominicana Consuelo Matos.

11 iun. 2021, 20:12
Cum arată fiica cea mare a lui Adrian Mutu la 15 ani. Ce frumoasă este Adriana Lea FOTO

Cum arată fiica cea mare a lui Adrian Mutu la 15 ani. Actualul antrenor al celor de la FC U Craiova s-a expus mai mult cu baietii sai, fetele preferand discretia. Acum, fostul selectioner de la tineret a decis sa isi arate fiica cea mare pe Instagram.

Cum arată fiica cea mare a lui Adrian Mutu la 15 ani

Adriana Lea (15 ani) este fata pe care Adrian Mutu a facut-o in timpul casatoriei cu Consuelo Matos Gomez. Cei doi mai au impreuna inca o fata, Maya Vega (13 ani). Postarea cu superba fata a strans peste o mie de aprecieri in doar o ora de cand a fost postata!

Alexandra Dinu, dezvăluiri despre viața amoroasă. Ce spune despre divorţul de Adrian Mutu şi despre actuala sa relaţie

Adrian Mutu mai are doi baieti, Mario, 19 ani, din casatoria cu Alexandra Dinu, si Adrian Thiago, 4 ani, din actuala căsnicie, cu Sandra Bachici.

Fiul lui Adrian Mutu cu Alexandra Dinu, copia fidelă a tatălui. Cum arată acum Mario: „Wow, cât de mare este. Îţi seamănă perfect”

Adrian Mutu a evoluat pe postul de atacant sau extremă stânga. Este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi. Din mai 2021, este antrenorul echipei FC U Craiova 1948.