FOTO Cum arată fiica lui Laurenţiu Duţă. Lorena are 15 ani şi seamănă leit cu tatăl său

Cum arată fiica lui Laurenţiu Duţă. Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti, atât solo, cât şi cu trupa din care face parte, 3SE. În ceea ce priveşte viaţa personală, cântăreţul a fost şi este foarte discret, puţină lume ştie că are o fată în vârstă de 15 ani.

30 sept. 2022, 09:53

Cum arată fiica lui Laurenţiu Duţă. Artistul şi soţia lui, Ianula, sunt nişte părinţi mândri şi au numai cuvinte de laudă la adresa Lorenei, una dintre calităţile ei cele mai mari fiind sinceritatea. Cântăreţul a mărturisit că fiica lui nu se ferește să își dea cu părerea despre piesele sale, iar unul dintre momentele când l-a făcut cel mai mândru a fost când Lorena i-a dezvăluit că îi place mult melodia „Jumătatea mea mai bună”, cântată cu Andra.

Citeşte şi: Laurențiu Duță, amendat de polițiști pentru viteză. Cântărețul s-a ales cu o amendă de 1450 de lei: ”Nu văd nicio tragedie”

Cum arată fiica lui Laurenţiu Duţă

Potrivit declaraţiilor cântăreţului, Lorena nu este înclinată spre muzică, mai degrabă vrea să devină avocat sau activist. Laurenţiu Duţă nu postează des imagini cu familia lui pe reţelele de socializare, însă din puţinele imagini se observă clar faptul că fiica lui îi seamănă leit.

Dar ceva din sound-ul melodiei noastre i-a atras atenţia Lorenei. Care a venit şi mi-a spus franc în faţă că sună foarte bine ce auzea atunci în premieră. Mi-a şi spus că e foarte bun şi că, după părerea ei, vom da o nouă lovitură. Iar asta, desigur, mi-a plăcut.

Cărui părinte nu-i face plăcere o apreciere venită din partea propriului copil? Acum, la vârsta asta, nu am auzit-o zicând ceva despre muzică. Mai degrabă se visează avocat sau activist. Nu mai e ca pe vremea mea. Eu m-am visat cântăreţ şi aşa a fost să fie!”, a spus artistul pentru Playtech.ro.

Cine e Ianula, soția lui Laurențiu Duță

Pe cântărețul de la Trei Sud-Est îl cunoaște o țară întreagă, dar nu mulți sunt cei care o cunosc pe soția lui, Ianula. El s-a bucurat, de-a lungul anilor, de celebritate, iar ea a preferat să stea departe de această lume.

Laurențiu a povestit pentru Antena Stars cum s-au conoscut de când erau foarte mici și cum au început o frumoasă relație în liceu, care încă continuă: „Prima oară am acompaniat-o cu chitara la serbarea școlii noastre. Eram clasa a VI-a, a VII-a. Ea era mai mică cu doi ani. Mama ei m-a rugat s-o acompaniez. Apoi ne întâlneam și o salutam.

Nici gând că într-o zi o să fim împreună. Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a școlii. Cântam cu chitara și câștigasem Festivalul Cântarea României. Eram la panoul de onoare al școlii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza. Mai târziu ne-am revăzut la un fan club Michael Jackson. M-au atras ochii imediat și faptul că era retrasă, cumințică. De atunci, din 1993, am rămas împreună”.