Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit. Tavi Clonda a ajutat-o: „Este ca un pact între noi”

Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit. Prezentatoarea s-a plâns în repetate rânduri de faptul că nu mai reușește să atingă forma ideală, chiar dacă a încercat mai multe diete. Acum, vedeta spune că a reușit să dea jos câteva kilograme, însă mai are de slăbit.

09 mart. 2023, 17:07
Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit. Tavi Clonda a ajutat-o: „Este ca un pact între noi”
Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit

Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit. Vedeta este foarte ocupată, atât cu activitățile profesioanale, cât și cu cele casnice. Are mare noroc de faptul că soțul ei, Tavi Clonda, o ajută foarte mult, mai ales cu cele două fetițe pe care le au împreună.

Citește și: Coşmarul prin care a trecut Gabriela Cristea când a pierdut sarcina: „În primă fază te doare sufletul, dar când începe durerea fizică nu ştii ce să mai faci”

Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit

Prezentatoarea mărturisește că este greu să menții un echilibru în activitățile zilnice și, în același timp, să faci și mișcare și să ai o dietă corectă, motiv pentru care partenerul trebuie să-ți fie cel mai mare susținător. În lipsa ajutorului primit de la soțul său, Gabriela Cristea recunoaște faptul că nu ar putea face față tuturor provocărilor din viața ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Nu am ajuns chiar cum vreau eu, mai am. M-am concentrat pe mine, asta e principala chestie pe care trebuie s-o faci și să perseverezi, pentru că e posibil să nu vezi rezultate chiar de la început, să nu te împrietenești prea tare cu cântarul, să nu te cântărești în fiecare zi c-o iei razna ci cam o dată pe săptămână și nu chiar lunea, pentru că atunci ești după weekend, mai bine vinerea să te cântărești.

Aici e cea mai mare provocare pentru că simți că undeva trebuie să cedezi și atunci cedezi cu tine. Am marele avantaj că m-a înțeles soțul meu și în momentul în care zic: „Nu mai pot”, preia el. Este ca un pact între noi, i-am spus: „Trebuie să mă ajuți cu chestia asta” și el m-a susținut. Îmi ia de pe umeri o grămadă de lucruri cu stresul.”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit Viva.ro.