Cum arată VILA de şase milioane de euro a afaceristului Gheorghe Stelian, cercetat în dosarul Alinei Bica VIDEO

Gheorghe Stelian, afaceristul care a câştigat zeci de milioane de euro din despăgubiri ilegale, are o vilă fabuloasă în centrul Bucureştiului.

06 mart. 2016, 06:55

Gheorghe Stelian este cunoscut pentru afacerile imobiliare de pe urma cărora a adunat o avere de zeci de milioane de euro. Succesul său se bazează pe o reţetă simplă – cumpărarea unor drepturi de proprietate litigioase, la preţuri de nimic, şi vânzarea lor la preţuri de zeci de ori mai mari. Potrivit procurorilor, cu ajutorul Alinei Bica, Stelian Gheorghe a convins Comisia de Retrocedare să supra-evalueze despăgubirea pe care statul urma să i-o plătească pentru 13 hectare din Parcul Plumbuita. Omul de afaceri a primit 90 de milioane de euro, cu 60 de milioane peste preţul real, potrivit wowbiz.ro.

Averea fabuloasa pe care a strans-o i-a permis acestuia sa-si cumpere, cu 5,65 milioane de euro, o vila ultraluxoasa in zona Kiseleff, cu o suprafata de 515 metri patrati si un teren de 2.700 de metri patrati. Daca exteriorul vilei este interesant, interiorul este fabulos, Stelian angajand o echipa de designeri care sa-i decoreze casa. Rezultatul a fost atat de spectaculos incat casa lui Stelian a ajuns pe pe site-urile de arhitectura si design interior din strainatate, fiind data ca exemplu de originalitate.

Omul de afaceri Gheorghe Stelian este cercetat sub control judiciar in dosarul Bica 1, al despagubirilor ilegale de la ANRP.