Cum arată vila de un milion de euro în care locuiesc Andra şi Cătălin Măruţă. Interiorul te lasă mască! FOTO

Andra și Cătălin Măruță s-au mutat în 2018 într-o casă cu etaj din Capitală. Pentru locuința aflată în în apropierea Grădinii Zoologice din Băneasa, cei doi ar fi plătit un milion de euro.

30 mai 2023, 09:49

Cum arată vila de un milion de euro în care locuiesc Andra şi Cătălin Măruţă. Cei doi s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. S-au căsătorit la Târgu-Jiu și au împreună 2 copii, pe Eva și David. Familia Măruţă trăieşte într-un adevărat lux, într-o casă la care multă lume doar poate visa și care este situată în Pipera, aproape de Zoo Băneasa, scrie Fanatik.

Citeşte şi: De câte ori pe săptămână fac amor Andra şi Măruţă. Artista l-a dat de gol pe soţul ei: „Nu vă gândiţi la ceva…” VIDEO

Recent, fiica celor doi, Eva, a postat pe TikTok imagini cu superba vilă a familiei Măruță. Astfel, se poate observa că locuința este una cu aspect modern, în nuanțe naturale de bej pe dinafară, careare și un gazon generos.La interior, casa îmbină mai multe stiluri și există elemente ale stilului industrial, mai rece, dar și camere foarte luminoase, un perete întreg fiind din cărămidă în culori închise.

Cătălin Măruţă a profitat de spațiul oferit de casă pentru a-și amenaja un studio unde înregistrează postcast-uri. Prezentatorul de la Pro TV și-a format propriul podcast intitulat „Acasă la Măruță”, proiect de care se bucură multă lume.

Citeşte şi: Cât câștigă Eva Măruță din Tik Tok la doar șapte ani. Sumă uriașă de bani pentru o singură postare 

Andra ar fi plătită cu circa 16.000 de euro pentru rolul său de jurat la „Românii au talent”, iar pentru u concert de 45 de minute ar încasa circa 6.000 de euro. La rândul său, Cătălin Măruță ar lua circa 17.000 de euro pe lună pentru emisiunea sa de la ProTV, dar mai face bani şi din vizualizările podcast-urilor sale cu invitați celebri.