Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România a ajuns la facultate! Cum arată acum o zi din viața ei! Cu ghiozdanul la metrou și cu căști este o studentă în toată regula! Mama ei are 84 de ani

Eliza Iliescu este o studentă model. După ce a absolvit liceul cu media 9.50, fiica Adrianei Iliescu s-a înscris la două facultăți din București și se pare că pune foarte mare accent pe studii.

26 ian. 2023, 09:45
Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România a ajuns la facultate! Cum arată acum o zi din viața ei! Cu ghiozdanul la metrou și cu căști este o studentă în toată regula! Mama ei are 84 de ani
Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România a ajuns la facultate!

Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România a ajuns la facultate!  Eliza Iliescu își dorește să calce pe urmele mamei sale și să devină profesoară atât de limba şi literatura română, cât şi de limba engleză.

Citește și Adriana Iliescu a luat o decizie radicală de sărbători: „Nu avem bani de cheltuit”

Eliza, fiica celei mai bătrâne mame din România a ajuns la facultate!

În acest sens tânăra face eforturi mari și deși urmează cursurile a două facultăți, fiica celei mai bătrâne mame din România nu își neglijează studiile.

Chiar dacă este extrem de cunoscută, Eliza Iliescu este o studentă normală care vrea cu orice preț să își atingă scopul, iar pentru asta pune foarte mare accent pe studii.

O zi din viața Elizei decurge la fel ca a oricărui student. Recent, paparazzii SpyNews.ro au surprins-o pe tânără în timp ce mergea la facultate. Aceasta a plecat de acasă spre stația de metrou și ca orice alt tânăr de vârsta sa a stat pe telefonul mobil cu căștile în urechi.

Apoi, fiica Adrianei Iliescu a urcat în metrou și a butonat în continuare tableta, după care a ajuns la căminul facultății, unde a stat cam o oră după care a plecat cu o colegă spre facultate.

De data aceasta tinerele au mers pe jos, iar la un moment dat s-au întâlnit cu un băiat, care cel mai probabil este colegul lor. Aceștia au fost surprinși pe holurile facultății discutând în permanență, iar asta ne indică că Eliza este o fire extrem de sociabilă.

După ce a vorbit cu colegii săi, Eliza a intrat în sala de curs, iar la un moment dat a ieșit că cu o colegă cu care a mers la un tonomat și-a cumpărat ceva și a mers înapoi în sala de curs, iar după ce a terminat toate cursurile, tânăra s-a îndreptat spre casă.

Ce specializare a ales Eliza Iliescu

Eliza Iliescu a fost admisă la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, specializarea limba şi literatura română + limba engleză.

Eliza Iliescu își dorește să devină o profesoară care poate să poată preda foarte bine atât limba şi literatura română, cât şi limba engleză. Tânăra a obținut rezultate impecabile la examenul de Bacalaureat, motiv pentru care a ajuns să intre la prima opţiune pe care și-o dorea.

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Universități prestigioase din București”, a declarat Eliza Iliescu, potrivit Impact.

Eliza Iliescu a mai adăugat că și-ar dori ca în această perioadă să înceapă și cursurile Facultății de Filosofie, tot în București, doar că ar trebui să achite o taxă de școlarizare destul de mare, pe care, din păcate, nu și-o permite! Adriana Iliescu a mărturisit că va găsi o soluţie: „Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”.

Citește și Cea mai bătrână mamă din România, săracă, dar fericită! Adriana Iliescu va petrece Crăciunul cu fiica ei: „Nu plecăm nicăieri, nu avem bani de cheltuit. Nici mâncare nu vom cumpăra multă”