Cum este răsfățată Anamaria Prodan de iubit. Impresara a arătat tot pe Internet

Cum este răsfățată Anamaria Prodan de iubit. Impresara și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat misterios, care o răsfață cu cele mai frumoase cadouri. De această dată, vedeta a fost surprinsă cu două buchete imense de trandafiri albi.

16 mart. 2023, 15:25
Cum este răsfățată Anamaria Prodan de iubit. Impresara a arătat tot pe Internet
Cum este răsfățată Anamaria Prodan de iubit

Cum este răsfățată Anamaria Prodan de iubit. Impresara simte cu adevărat că este iubită și răsfățată, drept dovadă sunt imaginile postate pe rețelele sociale. Din fotografie, putem observa că vedeta se simte mai fericită ca niciodată.

Citește și: Imaginea de mii de like-uri postată de Anamaria Prodan. „Vă prezint cel mai cel bărbățel de pe pământ! Cel mai deștept, înțelept, frumos. Aerul meu!” FOTO

Cum este răsfățată Anamaria Prodan de iubit

După despărțirea de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, acum Anamaria Prodan a reușit să cunoască un bărbat care o face să se simtă împlinită și susține că are toate calitățile necesare. Vedeta nu vrea momentan să îi facă publică identitatea.

După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o unime din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu.”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Anamaria Prodan, un nou mesaj pentru Reghe

După ce în urmă cu doar câteva zile afirma că îl așteaptă acasă pe  fostul ei soț, acum impresara a revenit cu o nouă declarație prin care le spune tuturor că vrea să se împace cu tatăl fiului ei. Anamaria Prodan nu vrea să aibă din nou o relație de iubire cu Laurențiu Reghecampf, ci dorește să se comporte ca doi oameni maturi și civilizați, de dragul băiatului pe care îl au împreună.

Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă, care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu Reghecampf de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe.

E timpul să-și caute băiatul. Să-l ajute și să-i fie alături. Fiecare dintre noi e fericit în acest moment. Nu mai are rost răutatea! Am spus și o mai zic! Familia asta minunată a noastră și copiii ăștia de vis nu merită acest circ”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Click.ro.